Treesha – Listen

Artist: Treesha
Album: Listen
Label: Undisputed Records | Kskamp International | Musicast
Data lansării: 8 Iunie 2015
Format: CD | Digital

TreeshaPatricia Wambui Mwaura pe numele său real, s-a născut în Nairobi, Kenya și este prezentă pe scena muzicii încă de la vârsta de opt ani. Anul 2015 aduce pentru Treesha lansarea primului album din cariera sa, Listen, o creație ce poartă sigla label-ului Undisputed Records și care este distribuit de Kskamp International și Musicast.

Treesha – Listen – playlist

Poate mulți dintre noi o vom recunoaște pe Treesha drept una dintre tipele care fac backing vocals pentru Gentleman în trupa The Evolution, acesta fiind primul pas important al artistei de la mutarea sa în Europa.

Albumul Listen conține cincisprezece piese, cu Denham Smith și Skarra Mucci, printre invitați. Amândoi au participat însă cu succes și la procesul de producție, dar și la cel de scriere al versurilor.

Cele cincisprezece piese demonstrează versatilitatea artistei, aceasta încântându-ne pe Riddim-uri reggae, soul, r&b sau chiar dancehall, abordând în principal tema dragostei, care atrage după sine diferite sentimente.

Dacă stilurile regăsite pe Listen sunt diverse, la fel sunt și numele producătorilor de instrumentale. Îi vom avea aici pe The Evolution Band, Ben Bazzazian, Oneness Records sau DJ Densen.

Vă invităm să ascultați în continuare câteva piese incluse pe album, cu tot cu hitul Love You Like 123, dar de asemenea ne aducem aminte și de clipurile filmate pentru We Need Love și I’m A Lion.

Listen!

Treesha feat Denham Smith – We Need Love – Video

Treesha – I’m A Lion – Video

TRACKLIST:

01. Love Letter
02. Listen
03. Don't Do It
04. Love You Like 123 feat Skarra Mucci
05. Tomorrow
06. I Don't Know
07. Break My Heart
08. We Need Love feat Denham Smith
09. Don't Run Away
10. Give It To Me
11. Let Me Know
12. Got You
13. I'm A Lion
14. Down 2 Music Lane
15. Let Me Know Remix

Download on itunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *