Clinton Sly – Ready Remixed

Artist: Clinton Sly
Album: Ready Remixed
Label: Green House
Catalog No.: GH-04
Data lansării: 28 Iulie 2015
Format: Digital

La un an de la lansarea albumului său de debut, intitulat Ready, artistul canadian Clinton Sly revine în atenția fanilor cu versiunea remixată a materialului, denumită, bineînțeles, Ready Remixed.

Release-ul include un total de șapte remixuri, realizate de un grup internațional de producători, aceștia purtându-ne printr-o varietate de stiluri și influențe muzicale.

Albumul debutează în forță, cu un remix energic al piesei Ready, semnat de atenianul FLeCK. Acesta combină un ritm dancehall sacadat cu pasaje breakbeat rapide, caracteristice genului jungle, într-o rețetă explozivă, menită să încingă ringul de dans.

Continuăm, schimbând stilul către genul dub, unde îl întâlnim pe talentatul producător spaniol Variedub, responsabil pentru remixarea piesei cu versuri conscious intitulate The Struggle.

Urmează un remix dub în stil modern al piesei Strong Like A Lion, ce se remarcă printr-un intrumental dominat de ritmul stepper puternic și bassul profund. Noua versiune poartă semnătura canadianului Seed Organization, un colaborator frecvent al lui Clinton Sly, care a contribuit și la varianta originală a albumului, producând piesa Ready.

Tot pe un ritm stepper, ascultăm în continuare remixul realizat de grecul Blue Hill pentru melodia Turn It Up, ce se distinge printr-un sunet modern, electronic.

În continuare, avem parte de un lucru rar întâlnit în peisajul muzical contemporan, fiind vorba de un remix reggae realizat chiar de către Clinton Sly, pentru hitul său, piesa Start Di Fire. Astfel, canadianul demonstrează că este un artist complet, capabil să își producă propriile compoziții.

După această dublă apariție a lui Clinton Sly, atât în postura de interpret, cât și de producător, schimbăm stilul către genul jungle, cu un remix jucăuș, plin de pozitivitate, de la irlandezii ce compun duo-ul Dirty Dubsters.

Materialul se încheie cu o nouă versiune a piesei Ready, de această dată fiind vorba de o producție electro-dancehall a grupului irlandez Kowalski.

Clinton Sly Press Photo 1
Clinton Sly

Albumul Ready Remixed reprezintă o completare de succes a versiunii originale de anul trecut, reușind să aducă un aer de prospețime în peisajul actual al muzicii reggae, prin varietatea de ritmuri și stiluri moderne integrate, destinate ringului de dans.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru remixurile care compun acest release. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Ready (FLeCK Remix)
02. The Struggle (Variedub Remix) 
03. Strong Like A Lion (Seed Organization Remix) 
04. Turn It Up (Blue Hill Remix)
05. Start Di Fire (Clinton Sly Remix)
06. Mad Up (Dirty Dubsters Remix)
07. Ready (Kowalski Remix)

Download on iTunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!
Clinton Sly - Ready Remixed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *