Ras Jammy | Selector LazyFace | LionRiddims @ Amplificat, Timișoara / 30 octombrie

Ras Jammy, membru al crew-ului Suns Of Dub alături de Addis Pablo, vine pentru prima dată în România pe data de 31 octombrie, într-un eveniment organizat de Reggaelizeit.

Spectacolul va avea loc în clubul Amplificat (strada Vasile Alecsandri nr 7, Timișoara) și face parte din turneul european de promovare al noului album Suns Of Dub, Far East Dub, ce urmează să fie lansat în noiembrie 2015.

========================

Warm-up: LionRiddims [DJ Set]
Main Act: Ras Jammy [DJ Set]
After-party: Selector LazyFace [DJ Set]

Support: 15 Lei

========================

RAS JAMMY

Ras Jammy s-a mutat la Kingston, Jamaica în 2010 pentru a-și urma propria carieră muzicală. La scurt timp după această mișcare, el s-a alăturat lui Addis Pablo, fiul legendarului Augustus Pablo, iar amândoi au început să creeze muzică sub numele de Suns Of Dub.

Sound-ul lor este puternic influențata de muzica dub, care încorporează sunete de clavietă înregistrată live, dar și tobe nyabinghi. De-a lungul călătoriei lor, Suns Of Dub au lucrat cu artiști precum Major Lazer, Chronixx, Protoje, Mighty Crown, Inner Circle, Jesse Royal, Cali P, Sizzla, Norris Man, Queen Omega, Prince Alla, Jah 9, Midnite, Mikey General, Dubkasm și Masia One, pentru a numi câteva.

Selector LazyFace

Bulgarul LazyFace este implicat pe scena muzicală încă din anul 2005, iar din 2009 promovează și muzica reggae la party-urile sale.

Pune muzică în mod constant în Bulgaria, dar și în țările din împrejurimi, fiind invitat la Overjam Reggae Festival (2013, 2015) și Electric Castle (2015), pentru a vă oferi doar două exemple mai elocvente.

One Lion

One Lion este promoter și selector în cadrul Reggaelize it! încă din 2011, pe langă activitatea sa de singjay reggae pe care o are din 2009. De asemenea, el este producător muzical în LionRiddims și Soundalize it!, cel mai nou label digital înființat în Timișoara.

Zona Reggae

 

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *