Subtifuge feat Mr Williamz – Ganja Dadda 2015

Artist: Subtifuge, Mr Williamz
EP: Ganja Dadda 2015
Label: Totally Dubwise Recordings
Catalog No.: TDWR008
Data lansării: 25 Septembrie 2015
Format: Digital

După o pauză luată pentru luna August, Subtifuge și label-ul său, Totally Dubwise Recordings, pregătesc pentru sfârșitul acestei luni un nou EP, care are la bază colaborarea cu Mr Williamz intitulată Ganja Dadda.

Dacă vă sună cunoscut această combinație, este pentru că piesa, inspirată din hitul Need To Tell You This al lui Ziggi, a fost lansată inițial în 2013, la label-ul Irish Moss Records, varianta originală fiind însoțită atunci de trei remixuri.

Subtifuge a decis să extindă varietatea de abordări a acestei melodii, oferindu-ne cinci noi remixuri, care alcătuiesc EP-ul numit Ganja Dadda 2015.

Materialul debutează cu o nouă versiune jungle venită chiar de la Subtifuge, urmat de un remix cu influențe dub semnat de celebrul Dubmatix. Acesta ne prezintă un instrumental minimal, care pune accent pe secțiunea de tobe și frecvențele joase ale bass-ului.

Canadianul Marcus Visionary, prezent alături de Subtifuge pe EP-ul original din 2013, vine cu un nou remix în stil jungle, conturat în jurul renumitului amen break care stă la baza acestui gen muzical.

În continuare, producătorul grec Blend Mishkin ne pune în mișcare cu o versiune bashment a piesei, care emană un vibe optimist, iar EP-ul se încheie cu un alt remix jungle, semnat de această dată de Audiomission.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru toate piesele care alcatuiesc acest release. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Ganja Dadda (Subtifuge 2015 Roller)
02. Ganja Dadda (Dubmatix Remix)
03. Ganja Dadda (Marcus Visionary 2015 Amen Edit)
04. Ganja Dadda (Blend Mishkin Remix)
05. Ganja Dadda (Audiomission Remix)

Buy from JunoDownload

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

TDWR 008 [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *