Reggae Fry-day: King Julien | Dubwizard @ Balalaika Club, București / 24 Octombrie

Sâmbătă, pe 24 Octombrie, ne revedem la prima ediție Reggae Fry-day din noul sezon de petreceri destinate iubitorilor de muzică reggae.

Evenimentul se ține într-un loc nou pentru noi, și anume în Balalaika Club (strada Academiei nr 35 – 37, București, Central, lângă fostul club Space).

Muzica va fi asigurată de către King Julien aka The Reggae Machine și de olandezo-românul DuBWiZaRd.

Intrarea este liberă | Dansul este garantat și începe la ora 22.00.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

CONCURS: 

Se oferă 5 cocktail-uri din partea Balalaika Club!

Puteți câștiga un cocktail colorat și aromat, dacă dați like și share public afișului de aici: AFIȘ LIKE & SHARE.

notă: vom avea parte de 5 câștigători, a câte un cocktail fiecare. Valoarea maximă a premiului = 30 de lei. Câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul loteriei de pe random.org.

Succes!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

KING JULIEN

King Julien este unul dintre cei mai cunoscuți selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre puținii selectori de pe la noi care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

King Julien a deschis în cariera sa show-ul pentru Mungo’s Hi Fi & Solo Banton, Ziggi Recado, Dreadsquad & Blackout JA, Dubmatix, El Negro sau Johnny King, pentru a oferi câteva exemple, participând totodată activ și la festivalurile One Love, Reggae Pon Di Hills, B’estfest și Electric Castle.

DUBWIZARD

Chris Dubwizard s-a născut în Rotterdam, Olanda, dar este prezent în România de mai mulți ani de zile. Dubwizard a reușit să pună pe picioare mai multe party-uri reggae care s-au desfășurat constant în Cluj-Napoca, iar acum face același lucru și în București.

Pe lângă piese dub, Chris abordează în mixurile sale și selecții reggae sau jungle.

Raggattack, Riddim Tuffa, One Lion sau Johnny King sunt doar câțiva dintre artiștii pentru care a deschis seara. De asemenea, l-am putut auzi la festivaluri ca Reggae Pon Di Hills sau One Love.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *