Primii artiști confirmați la Electric Castle Festival 2016

Astăzi, pe 12 noiembrie, Electric Castle Festival are plăcerea de a anunța primii artiști confirmați pentru ediția din 2016, dar niciun headliner. Festivalul se va desfășura tot la Castelul Banffy, Bonțida, Cluj-Napoca, în perioada 14 – 18 Iulie, cu mențiunea că față de anii trecuți atât numărul artiștilor, cât și al scenelor va crește.

Anul viitor vom asista la cea de-a patra ediție Electric Castle, recenzii ale episoadelor din 2014 și 2015 putând să citiți printr-un simplu click pe link-ul respectiv.

Primele 5000 de abonamente au fost epuizate, astăzi s-au pus în vânzare alte 3000 de abonamente la tarif early bird, de doar 219 lei.

CUMPĂRĂ ABONAMENTE LA ELECTRIC CASTLE 2016 (click pe link)

Zona Reggae
sursa foto: https://www.facebook.com/ElectricCastle/photos_stream

ARTIȘTI CONFIRMAȚI PE 12 NOIEMBRIE: 

Aba-Shanti-I

Alternosfera

Babylon Circus

Congo Natty

DJ Marky

DJ Shiver

Dub Pistols

Enter Shikari

„Alternative” – „experimental”- „electronic” orice ați pune în fața cuvântului „rock” este o corectă descriere a stilului celor de la Enter Shikari. Cu 4 albume lansate în cei 10 ani de carieră, Enter Shikari cred cu tărie în puterea mesajelor pe care le transmit prin piesele lor.

Cel mai recent album al lor, The Mindsweep, lansat anul acesta, este considerat cel mai creativ și complex și va sta la baza show-ului pe care îl pregătesc pentru Electric Castle 2016.

Flux Pavilion

Joshua Steel aka Flux Pavilion este un alt nume confirmat. Publicul EC va fi, cu siguranță, surprins de ce poate face, la doar 26 de ani, răsfățatul scenei electronice britanice din ultimii ani.

Flux Pavilion nu a ratat niciun festival major, de la Glastonbury la Coachella, având peste 6 turnee americane și europene la care a fost headliner. Cu un sound pe care îl declară ca fiind inspirat de muzica celor de la The Prodigy și de Rusko, Flux Pavilion a colaborat cu nume foarte diverse din industria muzicală, de la Foreign Beggars la Jamiroquai. Walt Disney Company i-a cerut să remixeze tema din Star Wars Rebels pentru a impune seria pe piață.

Legowelt

Louisahhh!!!

Macanache

Matisyahu

Viața lui va deveni cu siguranță tema unui film: Matisyahu, tânărul evreu hasidi, ultra orthodox și rapper în același timp, ce și-a înregistrat albumul de debut în aceeași perioadă ce se dedicase studiului intensiv al Torah.

Ca apariție pe scenă, Matisyahu nu mai e deloc evreul cu zulufi care i-a șocat pe americani la începuturile carierei, dar muzica sa, un amestec de reggae si rap, a progresat foarte mult. Va fi, cu siguranță, o apariție exotică în line-up-ul pregătit de organizatori pentru cea de-a 4 a ediție.

Moomin

Nu: tone b2b logistics

NU:TONE B2B LOGISTICS vor demonstra live cât de diferit poate fi stilul Drum+Bass în funcție de abordarea pe care fiecare artist o dă muzicii,

Paul Kalkbrenner

Rusko

Rusko este un nume foarte dorit de publicul din România, ce va ajunge să-și onoreze promisiunea făcută în urmă cu 2 ani când, din motive medicale, a trebuit să anuleze în ultimul moment, concertul programat la Castelul Banffy.

Rusko este o legendă a stilului dubstep. Având studii muzicale solide în spate, Rusko este genul de DJ ce nu se teme să experimenteze și în afara stilului care l-a consacrat și tocmai asta face din show-urile lui evenimente muzicale speciale.

Toddla T

Urma

sursa: electriccastle.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *