General Levy va concerta în Romania în 2016!!

Dacă ghinionul a făcut ca General Levy să nu mai poată susține pe 6 noiembrie un concert în București la TY Event Hall, evenimentul respectiv fiind amânat pentru o dată încă necunoscută, iată că ne vom vedea cu celebrul artist născut în Londra în 2016.

General Levy se află pe lista celor mai noi artiști confirmați la festivalul Electric Castle, care se va desfășura în perioada 14 – 18 iulie la castelul Banffy din Bonțida, localitate situată în apropierea Clujului. Alți artiști asociați genului reggae anunțați la Electric Castle pentru 2016 sunt Macka B, Aba Shanti I, Congo Natty, Matisyahu, Dub Pistols sau Toddla T.

Interesant este de văzut ce ne va cânta General Levy vara viitoare, acesta putând gravita oricând în jurul genurilor reggae, dancehall sau jungle, dar și dacă va veni cu un band propriu, cu un dj sau va face show alături de Congo Natty.

Ne vedem la Bonțida, între 14 și 18 iulie, dar până atunci vă lăsăm în compania a câtorva imagini live surprinse cu artistul britanic în plin efect (mai sus)!

Zona Reggae

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *