Dark Angel și Krak In Dub în România!!

Vremea tributurilor care-l omagiază pe Bob Marley este aproape. În București s-au anunțat deja trei astfel de evenimente (mai multe detalii aici), dar nici Timișoara nu se lasă mai prejos, cei de la ReggaelizeIt programând deja un astfel de eveniment pentru data de 6 februarie. Acesta se va ține în Club No Name, situat pe bulevardul Liviu Rebreanu nr 15.

Zona Reggae

Deja a devenit tradiție ca la Timișoara în jurul datei de 6 februarie, ReggaelizeIt să aducă în fața publicului artiști străini, iar 2016 nu face excepție. Astfel, în doar câteva săptămâni îi vom putea vedea la treabă pe Dark Angel aka Mowty Mahlyka din Marea Britanie și pe Krak In Dub (Franța), membru printre altele al crew-ului Fogata Sounds. Ambii artiști se vor regăsi în premieră în România și vor fi susținuți la pupitru de LionRiddims, de Vru Dubz (High Kulture) și de Happy Flow (SubSound Kru), dj rezident.

Dark Angel este un artist cu potențial imens, acesta colaborând pe parcursul timpului cu diferiți producători, printre care și Jah Shaka. Cele mai recente creații ale sale pot fi ascultate aici sau puteți urmări clipul filmat pentru Root Of Evil (mai sus).

Krak In Dub este un tip care abordează în muzica sa, cea pe care o crează sau pe care o include în seturile sale, diferite genuri, de la dub și dubstep până la ragga jungle. Vă puteți face o părere despre cum sună Krak In Dub chiar aici sau puteți asculta un mix de-al său axat pe ragga jungle / drum and bass (mai jos).

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *