Hylu & Jago feat Kosher – Pressure – Video

Artist: Hylu & Jago, Kosher
Single: Pressure
Label: Unit 137
Catalog No.: UNIT008
Data lansării: 29 Ianuarie 2016
Format: Digital

În anticiparea albumului de debut ce va purta eticheta label-ului Unit 137, Hylu & Jago ne oferă primul single extras de pe viitorul material, intitulat Pressure.

Piesa reprezintă un amestec modern al genurilor reggae și jungle, destinat ringului de dans, și beneficiază de interpretarea vocală a artistei britanice pe nume Kosher, acesta fiind și release-ul său de debut.

Kosher s-a născut și a crescut în Hackney, în estul Londrei, un mediu în care s-a manifestat puternic ascensiunea scenei dance britanice și a genului reggae importat din Jamaica.

Pe single-ul numit Pressure, Kosher alternează între versurile livrate în stil rub-a-dub și refrenul cântat, demonstrând că se simte în largul ei în ipostaza de MC.

Instrumentalul alternează între pasajele reggae și ritmurile breakbeat specifice genului jungle, fiind condimentat și cu linii melodice de trompetă și sunete de bass digital.

Kosher
Kosher

Versiunea vocală originală este însoțită de un remix reggae modern în stil one-drop, semnat de duo-ul Ghost Writerz. Pe lângă instrumentalul reconstruit, remixul se diferențiază de varianta originală și prin intervențiile vocale venite de la Jason “Jimmy Screech” Bradshaw, care o completează pe artistă cu noi versuri în stil rub-a-dub.

Pentru a completa pachetul, cele două creații vocale sunt oferite și în forma strict instrumentală, oferind MC-ilor locali o șansa de afirmare.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru piesele care compun acest release proaspăt. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Pressure (feat. Kosher)
02. Pressure (feat. Kosher) (Ghost Writerz Remix)
03. Pressure (Instrumental)
04. Pressure (Ghost Writerz Remix) (Instrumental)

Download on iTunes Buy from Unit 137

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi videoclipuri reggae!

Hylu & Jago Feat. Kosher - Pressure [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *