Reggae Fry-day: King Julien | Phlo Da Shaolin | Tone Tavi @ For Friends Bar, București / 9 Ianuarie

Sâmbătă, pe 9 Ianuarie, ne revedem la Reggae Fry-day, petrecere destinată iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub.

Evenimentul se ține într-un loc magic pentru noi, și anume în For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central). Muzica va fi asigurată de către King Julien aka The Reggae Machine, de magnificul Phlo Da Shaolin și de Töne Tavï.

Dansul este garantat și începe la ora 22.00.
Suport artiști : 10 lei.
Nu se fumează în camera de DJ.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

KING JULIEN

King Julien este unul dintre cei mai cunoscuți selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori de pe la noi care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

King Julien a deschis în cariera sa show-ul pentru Mungo’s Hi Fi & Solo Banton, Ziggi Recado, Dreadsquad & Blackout JA, Dubmatix, El Negro sau Johnny King, pentru a oferi câteva exemple, participând totodată activ și la festivalurile One Love, Reggae Pon Di Hills, B’estfest și Electric Castle.

PHLO DA SHAOLIN 

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

TONE TAVI

Tone Tavi face parte din scena muzicii underground inca din 1999. Acesta este atras de mai multe genuri muzicale, cum ar fi alternative rock, punk, ska, funk, swing, breaks, dnb, techno sau house, dar peste toate,Tone Tavi este pasionat si de reggae. In anul 2003, Tone Tavi organiza in clubul Underworld unul dintre primele evenimente reggae cu desfasurare saptamanala din Bucuresti (unii spun ca primul).

Pe 9 ianuarie, Tone Tavi ne va pregati un set de new roots, gata sa incalzeasca atmosfera si sufletul celor veniti in For Friends.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *