Reggae Fry-day & RRV presents Tribut Bob Marley: El Negro | Phlo Da Shaolin | King Julien | Marinov @ For Friends Bar, București / 6 Februarie

Sâmbătă, pe 6 Februarie, îl serbăm pe Bob Marley!

Artistul jamaican ar fi împlinit în această zi frumoasa vârstă de 71 de ani, iar noi ne-am gândit să-i aducem un omagiu în stil propriu. Astfel, Reggae Fry-day și Republika Verde își unesc forțele într-un eveniment tip tribut.

Evenimentul se ține într-un loc magic pentru noi, și anume în For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central).

Muzica va fi asigurată de către El Negro (live dj set), Phlo Da Shaolin, King Julien și Marinov (vinyl set).

Dansul este garantat și începe la ora 22.00.
Suport artiști : 20 lei.
Nu se fumează în camera de DJ.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

EL NEGRO

El Negro este cel mai titrat nume reggae românesc, un proiect cu peste 15 ani de activitate, 5 albume, peste 60 de compilații colective, sute de concerte live și apariții media.

Pe lângă formula tradițională de Live band, El Negro explorează diverse zone de expresie artistică, dat fiind caracterul generos, armonios al muzicii reggae. De la live set-uri cu Dj și boxe cu mulți bași la seturi acustice, El Negro serbează de fiecare dată bucuria vieții prin muzică.

El Negro vine la acest tribut în formula de live set cu dj, iar pe lângă piese proprii vor putea fi ascultate și câteva cover-uri realizate după piese celebre semnate de Bob Marley.

PHLO DA SHAOLIN 

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

KING JULIEN

King Julien este unul dintre cei mai cunoscuți selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori de pe la noi care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

King Julien a deschis în cariera sa show-ul pentru Mungo’s Hi Fi & Solo Banton, Ziggi Recado, Dreadsquad & Blackout JA, Dubmatix, El Negro sau Johnny King, pentru a oferi câteva exemple, participând totodată activ și la festivalurile One Love, Reggae Pon Di Hills, B’estfest și Electric Castle.

MARINOV 

Direct din studiourile Radio Republika Verde, Marinov vine la tribut cu un set pregătit exclusiv de pe vinyl, în cadrul căruia se vor putea asculta și câteva hituri de-ale lui Bob.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *