Reggae Fry-day: Serious Dub | Phlo Da Shaolin (MC Host) | King Julien | Natty Ned @ For Friends Bar, București / 23 Ianuarie

Sâmbătă, pe 23 Ianuarie, ne revedem la Reggae Fry-day, petrecere destinată iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub.

Evenimentul se ține într-un loc magic pentru noi, și anume în For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central)

Muzica va fi asigurată de către Serious Dub, acompaniați ca MC de Phlo Da Shaolin, de King Julien aka The Reggae Machine și de Natty Ned Selekta (Sibiu), formator al platformei Do The Reggae.

Dansul este garantat și începe la ora 22.00.
Suport artiști : 15 lei.
Nu se fumează în camera de DJ.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

SERIOUS DUB 

Din dedicația și pasiunea pentru muzica dub și universul său vast și complex, au apărut și producțiile muzicale Serious Dub. Pe scenă, băieții oferă un set evolutiv de la dub la steppa în stil soundsystem, împachetați cu dubplate-uri. Singura promisiune este legată de calitatea și exclusivitatea muzicii, considerând mai puțin importante modalitățile de exprimare, atât timp cât vibe-ul este pozitiv.

PHLO DA SHAOLIN (MC HOST)

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

La această ediție, Șaolinul va fi prezent doar la microfon, alături de băieții de la Serious Dub.

KING JULIEN

King Julien este unul dintre cei mai cunoscuți selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori de pe la noi care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

King Julien a deschis în cariera sa show-ul pentru Mungo’s Hi Fi & Solo Banton, Ziggi Recado, Dreadsquad & Blackout JA, Dubmatix, El Negro sau Johnny King, pentru a oferi câteva exemple, participând totodată activ și la festivalurile One Love, Reggae Pon Di Hills, B’estfest și Electric Castle.

NATTY NED 

Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de pe la noi, acesta susținând evenimente în toată țara, dar și la nivel internațional. Natty este și fondatorul platformei Do The Reggae și se declară pasionat de reggae, dub, dancehall sau chiar și ragga jungle.

Călător de meserie, Natty Ned vine la București pe 23 ianuarie pentru a ne arăta cum se simte și se ascultă muzica reggae în Transilvania.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *