Restless Mashaits – Africa (Alt. Bulby Mix)

Artist: Restless Mashaits
Single: Africa (Alt. Bulby Mix)
Label: Partial Records
Catalog No.: PRTL7029
Data lansării: 22 Februarie 2016
Format: Vinil 7″

Pentru primele două release-uri din 2016, label-ul Partial Records a săpat din nou în arhivele elvețienilor de la Restless Mashaits, oferindu-ne o pereche de single-uri în format vinil de 7″, care includ piese nelansate până în prezent.

Ambele materiale datează din 1999, fiind produse de către Jil și Stuf, cei doi oameni din spatele numelui Restless Mashaits.

Primul single este intitulat Africa, și reprezintă o creație preponderent instrumentală realizată în colaborare cu celebrul saxofonist Dean Fraser, căruia i s-au alăturat în studio și Chico, Nambo și Dwight Pickney.

După cum sugerează și titlul, piesa este un omagiu adus Africii, leagănul civilizației umane. Instrumentalul în ritm stepper este condus de linia melodică deosebită de saxofon, și include în debut sunete din natură, reprezentând strigăte de elefanți.

Dacă pe partea A putem asculta un mix alternativ semnat de Bulby, pe partea B a discului regăsim o variantă dub mixată de Bravo, care pune accentul pe secțiunea ritmică și tratează skank-urile de pian și saxofonul cu delay și reverberație.

Vă invităm să vă delectați, mai sus, cu un preview pentru acest single proaspăt. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A. Restless Mashaits - Africa (Feat. Dean Fraser, Chico, Nambo & Dwight Pickney) (Alt. Bulby Mix)
B. Restless Mashaits - African Dubwise (Bravo Mix)

Buy from eBay

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi piese reggae!

PRTL 7029 [Side A]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *