Sizzla – 876

Artist: Sizzla
Album: 876
Label: Judgement Yard | J-Vibe Productions | 868 Music | Zojak World Wide
Data lansării: 26 Februarie 2016
Format: Digital 

Renumitul artist jamaican Sizzla Kalonji lansează un nou material intitulat 876, prin intermediul label-urilor Judgement Yard, J-Vibe Productions și 868 Music, fiind distribuit de către Zojak World Wide.

Sizzla Kalonji, pe numele său real Miguel Orlando Collins, este unul dintre artiștii de top ai genului reggae contemporan, cu peste șaptezeci de albume solo lansate până în ziua de astăzi. Artistul reprezintă o adevărată forță în ceea ce privește industria muzicală jamaicană.

Prima creație discografică a lui Sizzla, din anul 2016, poartă titlul 876, care reprezintă și codul telefonic local din Jamaica. Materialul include treisprezece piese reggae, care au fost produse cu ajutorul label-urilor enumerate anterior.

Albumul se deschide cu piesa Never Ending Love, una ce dispune de un vibe pătrunzător, influențată de genul pop, în timp ce versurile abordează tema romantică. În aceeași zonă tematică rămâne și piesa Longing For, care are un instrumental reggae, compus din tobe, chitară, clape, trompetă și bas.

Riddim-ul melodiei Leave My Ganja Alone este caracterizat de scurte pasaje dub, în timp ce mesajul face trimitere la una dintre principalele probleme sociale cu care se confruntă mișcarea Rastafari. În continuare, Street Life trezește spiritul rebel al tinerilor, care sunt presați să se supună legilor societății în care se nasc, fără să aibă măcar oportunitatea de a întreba de ce.

Despre educație și cunoaștere vorbim și în cadrul piesei Beautiful Place, care este un omagiu adus vieții și care privește părțile pozitive ale lumii în care trăim. Mai mult, în Show Them The Way, mesajul capătă o conotație mult mai spirituală, alimentată de instrumentalul dominat de tobele akete.

Zona Reggae
Sizzla Kalonji

Breath Of Life vine cu un ritm reggae ceva mai rapid, în timp ce Love Me ne delectează cu un stil unic care îmbină mai multe genuri muzicale. Vocea vocalistei Samira Taylor ne încălzește spiritul în cadrul piesei You Belong To Me, în cadrul căreia Sizzla ne demonstrează din nou latura sa romantică.

O altă colaborare importantă avem în cadrul melodiei Bad Mind, care a fost lucrată împreună cu Jah Cure. Versurile abordează câteva aspecte cu privire la credința Rasta. De asemenea, High Grade dezbate aceeași problemă socială cu privire la consumul de cannabis.

Babylon Kingdom Fall are parte de un mesaj care exprimă revolta artistului cu privire la sistemul vestic manipulator și corupt, făcând trimitere la noile forme tehnologice de astăzi. La fel și Watch Over You, ce face trimitere la credință, viață, situația socială a oamenilor și viitorul acestora.

Până în aprilie, când urmează să fie lansat cel de-al doilea album din anul 2016 al lui Sizzla, vă invităm să ascultați câteva melodii incluse de pe proaspătul material 876!

Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Longing For 
02. Leave My Ganja Alone
03. Street Life 
04. Beautiful Place 
05. Show Them The Way
06. Breath Of Life 
07. Love Me 
08. Never Ending Love
09. You Belong To Me feat. Samira Taylor
10. Bad Mind feat. Jah Cure
11. High Grade 
12. Babylon Kingdom Fall 
13. Watch Over You

Available at Amazon Download on iTunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *