Timewarp Inc – Dubwarp

Artist: Timewarp Inc
EP: Dubwarp
Label: Timewarp Music
Catalog No.: TMDG153
Data lansării: 15 Februarie 2016
Format: CD | Digital

Grupul grec Timewarp Inc a lansat la mijlocul lunii februarie un nou EP, intitulat Dubwarp.

Materialul se distinge printr-un sunet unic, ieșit din tipare, care combină într-un mod plăcut auzului genurile dub, funk și breakbeat.

EP-ul are la bază două piese vocale noi, înregistrate împreună cu Georges Perin și Gobey, cărora li s-au alăturat pe partea instrumentală Al The X-King, la chitară și RSN, la turntable, responsabil pentru scratch-uri.

Prima piesă, intitulată Theory Of Revolution, este interpretată de către artistul jumătate francez, jumătate grec Georges Perin, care ne încântă cu o prestație vocală deosebită, în stil soul-funk.

Artistul este acompaniat de un instrumental roots reggae melodios, cu influențe breakbeat, condimentat pe alocuri cu pasaje melodioase de chitară acustică și clavietă. Versiunea vocală este însoțită și de o variantă dub extinsă, preponderent instrumentală, cu o durată ce depășește opt minute, aceasta aducând în prim plan liniile melodice de chitară și clavietă.

Cea de-a doua piesă de pe EP duce mai departe conceptul revoluției dezvoltat în prima creație, având titlul Liberty Is Our Destiny.

De această dată, ritmul este dominat de influențele breakbeat, iar pe partea vocală îl regăsim pe Gobey, vocalistul celor de la Balkan Riddims și Just Dread, un artist născut în Africa și crescut în Grecia.

Versurile livrate în stil rub-a-dub de către Gobey abordează subiectul libertății, iar prestația vocală a MC-ului lasă loc și unei secțiuni delicioase de scratch-uri, venite de la RSN. Această atracție iese și mai bine în evidență, alături de liniile melodice de chitară, pe varianta preponderent instrumentală care însoțește piesa vocală.

Toate piesele au fost produse și masterizate analogic de către Angelos “Timewarp” Stoumpos, iar design-ul inedit al copertei îi aparține lui Vagelis Phocas.

Vă invităm să ascultați mai sus acest EP eclectic, în versiune integrală. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Theory Of Revolution (feat. Georges Perin) 
02. Liberty Is Our Destiny (feat. Gobey)
03. Theory Of Revolution (feat. Georges Perin) (Dub Version)
04. Liberty Is Our Destiny (feat. Gobey) (Instrumental)

Download on iTunes Download on JunoDownload

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri reggae!

Timewarp Inc - Dubwarp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *