Charlie P în România!!

Născut în Essex, Marea Britanie, Charlie P este considerat unul dintre cei mai promițători tineri artiști reggae / dub contemporani. Acesta va păși pentru prima dată pe o scenă din România pe data de 8 Aprilie.

Evenimentul se ține la Timișoara în Club D’Arc și are rolul de a celebra cinci ani de existență pentru Reggaelizeit. De altfel, cei de la Reggaelizeit au obișnuit audiența ca de ziua lor să aducă pe scenele orașului de pe Bega artiști internaționali. Micah Shemaiah, DJ Yaadcore, Riddim Colony sau Deadly Hunta sunt doar alte câteva exemple care pot depune mărturie în acest sens.

Charlie P este îndrăgostit de muzică încă de la vârsta de cinci ani, este prezent constant la cele mai importante evenimente de soundsystem din Europa, și, actualmente, multe dintre release-urile sale sunt asociate crew-ului Mungo’s Hi Fi. De altfel, albumul de debut al artistului (You See Me Star) a fost lansat alături de scoțieni în 2015 (o recenzie completă a acestuia puteți citi aici).

Suportul local al acestui eveniment va fi asigurat de către Mighty Boogie și LionRiddims, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.

ps. mai sus puteți să vă delectați cu clipul filmat de Charlie pentru piesa Dread In My Town, filmat acum patru ani.

Zona Reggae
Charlie P

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *