King Julien – Reggae Machine – Spring Edition 2016

King Julien ne oferă astăzi spre ascultare un nou mix, al cincilea din seria sa, intitulată sugestiv Reggae Machine.

Așa cum ne-a obișnuit, selectorul bucureștean îmbină pe această creație stilurile reggae și dancehall, utilizând însă pe alocuri și piese care dispun de influențe dubstep, electro, trap sau chiar orientale, scopul acestora fiind să ofere ascultătorului diversitate, dar și un vibe de petrecere, de dans.

Aproape toate piesele sunt recent lansate, disponibile spre achiziționare în ultimele trei luni, cu câteva excepții (LaLaLa, Yadding și Squeeze).

Mașina de Reggae, ediția de primăvară 2016, este deschisă de către o melodie antisistem, interpretată în colaborare pe un Riddim cu influențe ska, de către Agent Sasco și Chronixx, și inclusă pe albumul primului artist enumerat anterior. Mixul se continuă cu un ganja-anthem grozav, urmând mai multe piese antrenante, cântate de artiști renumiți, precum Capleton sau Michael Rose, sau de artiști tineri, precum puștoaica de 18 ani Sistah Awa.

Cireașa de pe tort este regăsită la jumătatea creației și este oferită de dubplate-ul (o piesă exclusivă, reinterpretată de către artist special pentru un selector / soundsystem) obținut de către King Julien de la Perfect Giddimani pentru hitul Champions Anthem, selectorul păstrând tradiția mixurilor din seria Reggae Machine, aceea de a avea minim un dubplate inclus pe materiale.

În continuare, îl putem asculta pe magnificul InI Kamoze cu piesa Tramplin, varianta realizată alături de Lupa, și inclusă pe albumul Tramplin’ Down Babylon, câteva creații cu mesaj social (Racial Discrimination, They Don’t Care), dar și ceva cântece dancehall pregătite special pentru ringul de dans. Pe acest Reggae Machine sunt incluse și două piese extrase de pe They Want Riddim, noua realizare a celor de la Dub Inc din punctul de vedere al producției.

Mixul este închis de hitul Last Tune (Dreadsquad și Blackout JA), unul care a dinamitat și ringul de dans la cele mai recente petreceri Reggae Fry-day.

Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Da Fuchaman - Intro
02. Agent Sasco feat Chronixx - Slave No More
03. Delus - LaLaLa
04. Righteous Child - Yadding (Version)
05. Sistah Awa - Steppin
06. Fantan Mojah feat Capleton & Turbulence - Kingston Town
07. Mungo's Hi Fi feat YT & Little John - Work To Do
08. Mad Cobra - Squeeze
09. Melloquence & Michael Rose & Cutty Ranks - Hot Wata
10. Perfect Giddimani - Champions Anthem (King Julien Dubplate)
11. InI Kamoze feat Lupa - Tramplin
12. Lion D feat Dennis Brown - Racial Discrimination
13. Melloquence - They Don't Care
14. Jesse Royal - Come From
15. Christopher Martin feat Busy Signal - Steppin
16. Gentleman & Kabaka Pyramid - Face The Storm
17. Lukie D & Anthony B - Come Down
18. Perfect Giddimani - On My Corner 
19. Chimney & Mavado - Nah Use Dem (Banx & Ranx Remix) 
20. Dreadsquad feat Blackout JA - Last Tune

Free Download

Urmăriţi-ne pentru mai multe mixuri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *