Reggae Fry-day: Injektah | King Julien | Tone Tavi | Zekarjah @ For Friends Bar, București / 12 Martie

Sâmbătă, pe 12 Martie, ne revedem la Reggae Fry-day, petrecere destinată iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub.

Evenimentul se ține într-un loc magic pentru noi, și anume în For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central). Muzica va fi asigurată de către Injektah (Timișoara), unul din primii promoteri ai culturii reggae în Romania, King JulienTone Tavi și Zekarjah.

Dansul este garantat și începe la ora 22.00.
Suport artiști : 10 lei.
Nu se fumează în camera de DJ.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

INJEKTAH 

Injektah este unul dintre primii promoteri ai culturii reggae în România. Inginer de studio, producător, dj, scratcher sau instrumentist, portofoliul său include o gamă vastă de cunoștințe și modalități de exprimare muzicală.

Genurile muzicale abordate de Injektah în seturile sale sunt roots reggae, dancehall, digital reggae, dubstep și chiar world music. A colaborat cu mulți artiști ai scenei underground, în evidență ieșind albumele produse pentru Pacha Man, seturile și jam-session-urile istorice realizate alături de DJ Vasile, show-urile incendiare susținute alături de Fiyah Burn Sound sau expedițiile tropicale în care i-a avut parteneri pe Dubase sau pe Leyzaboy.

KING JULIEN 

King Julien este unul dintre cei mai apreciați selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori de pe la noi care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

King Julien a deschis în cariera sa show-ul pentru Mungo’s Hi Fi & Solo Banton, Ziggi Recado, Dreadsquad & Blackout JA, Dubmatix, El Negro sau Johnny King, pentru a oferi câteva exemple, participând totodată activ și la festivalurile One Love, Reggae Pon Di Hills, B’estfest și Electric Castle.

TONE TAVI 

Tone Tavi face parte din scena muzicii underground încă din 1999. Acesta este atras de mai multe genuri muzicale, cum ar fi alternative rock, punk, ska, funk, swing, breaks, dnb, techno sau house, dar peste toate, Tavi este pasionat și de reggae. În anul 2003, Tone Tavi organiza în clubul Underworld unul dintre primele evenimente reggae cu desfășurare săptămânală din București (unii spun că primul).

ZEKARJAH

Aventura muzicală a lui Zekarjah a început în anul 2008 sub numele de US. Este membru fondator Kaya Foundation și de asemenea, membru GrooveOn Radio încă din 2009. Bazele sale muzicale gravitează în jurul genurilor dub și reggae, dar de asemenea îl putem asculta propunând seturi de electro, dnb, downtempo sau chiar jazz.

A împărțit scena cu mulți selectori români, dar și străini precum Psychofreud, Brain Damage, Dreadzone Soundsystem sau chiar Panda Dub. Peace And Dub este sloganul său.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *