Reggaelize it! 5th Anniversary: Charlie P @ Club D’arc, Timișoara / 8 Aprilie

Reggaelize it! aniverseaza 5 ani de activitate in online si offline și cu această ocazie îl aduce în premieră în România pe Charlie P, unul dintre cele mai apreciate tinere talente din muzica reggae și dub.

Line-up:

Charlie P
Mighty Boogie
LionRiddims

—————————————-

Club D’arc, Timișoara
Piața Unirii nr 5
Support: 20 Lei

——————————————-

Charlie P vine din Essex, Anglia și este considerat unul dintre tinerele talente din muzica reggae și dub contemporană. El a lucrat deja alături de nume consacrate din industrie, precum Ranking Joe, Dubateers, Kenny Knots, Biga Ranx, Earl 16, Jah Tubby, Mungo’s Hi-Fi, Iration Steppas, Bush Chemists, O.B.F și mulți alții.

Charlie a început să cânte de la vârsta de 5 ani, s-a alăturat unei trupe (Goldmaster All-Stars) la vârsta de 11 ani, iar la 13 ani a avut primele release-uri pe vinil în studio-ul lui Nick Dubateers.

În prezent, Charlie P concertează alături de Mungo’s Hi-Fi la majoritatea festivalurilor cu scena soundsystem precum Outlook Festival, Rototom, Reggae Sun Ska, Dub Camp, Wee Dub Festival, etc. Ultimul său release produs de Mungo’s Hi Fi, You See Me Star, a primit multe aprecieri în comunitate.

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *