Vecina – un party pe filmul tău @ Ago Violin, Craiova / 19 Martie

AGÓViolin, LordJohnFilm și MiuzicȘel te invită la o petrecere cu iz de tămâie și distracție, vibe-uri pozitive de reghe, tripăl drop-uri de dapstep, ritmuri ritmate de dramănbeis si alte surprize.

Seara va debuta cu proiecția scurt metrajului de comedie “VECINA” produs de LordJohn Film și regizat de insăși Vecina (Alexandra Galia Burca). Proiecția va avea loc pe terasa barului, pe gardul vecinului, la orele 22.00.

In continuarea programului își vor da silința la butoane: Natty Ned, Stefanel, Z-ro, Netrebnicul Melc.

Despre ”VECINA” :

Alexandra Galia Burca aka Vecina, regizor si actriță în propriul prim scurt metraj. Absolventă de UNATC secția regie de film și TV.

Dragostea sa pentru muzică si talentul regizoral au indrumat-o pe Alexandra să colaboreze cu artiști autohtoni precum: OCS, Morometzii sau raku.

Acest prim scurt metraj a început ca o joacă și a devenit treabă serioasă datorită publicului care a reacționat extraordinar la subiectul și umorul filmului.

Filmul a fost premiat la FIKE (Portugalia). A rulat pe weedchannel (USA) timp de un an si de asemenea la festivaluri precum : Chennai Film Festival (India), Comedy Cluj, IPIFF (Tg Jiu).

Data: 19 Martie
Ora: 21:00
Locatie: Ago Violin
Oras: Craiova
Adresa: bulevardul Carol I nr 92
Pret intrare: 5 lei
Stiluri: Reggae, Dubstep, Drum & Bass

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *