Conquering Lion @ The Shelter, Cluj-Napoca / 22 Aprilie

Conquering Lion este o trupă dub / reggae / crossover din Tetovo (Macedonia), care și-a început munca creativă în aprilie 2007.

Data: 22 Aprilie
Ora: 21:00
Locatie: The Shelter
Oras: Cluj-Napoca
Adresa: Piata Unirii nr 25
Pret intrare: 20 Lei
Stiluri: Reggae, Alternative Rock

În octombrie 2009 trupa Conquering Lion a lansat primul său LP (PMG Recordings), intitulat simplu “I”, compus din 10 piese, inclusiv colaborarea cu artistul Jamaican Jah Clarity,Jah Love”.

Pe parcursul ultimilor ani, trupa a avut turnee ce au inclus toată regiunea Balcanilor (Macedonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Croația, Bosnia, Albania, Kosovo, România, Slovenia etc) și a Germaniei.

Cel de al doilea album al trupei, “Know Your Wisdom”, a fost lansat în 26 august 2011 și a fost urmat de un turneu de 30 de zile în Balcani. Conquering Lion a susținut concerte semnificative aături de Manu Chao (FR), Gentleman (GER), Ras Zacharri (JA), Donald Minott (JA), Hornsman Coyote (RS) și mulți alții.

În luna decembrie a anului 2012, trupa a lansat videoclipul oficial pentru cântecul “Fire”.

Anul 2013 înseamnă lansarea celui de-al treilea album, numit “Revelation”, urmat de un nou clip official pentru “Trickster’s End”. În aprilie 2014 Conquering Lion a avut parte de un turneu european de success, care a inclus: Olanda, Germania, Slovacia, Cehia, Polonia etc.

În prezent membrii trupei pregătesc cel de al 4-lea album, care va fi urmat de un nou tur European.

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe concerte reggae!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *