Fyah T – The Real Rebellious

Artist: Fyah T
Album: The Real Rebellious
Label: Family Music
Data lansării: 22 Aprilie 2016
Format: Digital 

Fyah T lansează în aprilie 2016 cel de-al doilea album de studio, intitulat The Real Rebellious, realizat prin intermediul label-ului Family Music.

Fyah T este un artist german, născut în Munchen, al cărui stil muzical îmbină stilurile reggae, modern roots reggae și dancehall. Acesta a reușit să lanseze primul său material discografic în 2011, unul care poartă titlul Familywise și despre care vă vorbeam și noi la vremea respectivă. Pe The Real Rebellious vom putea asculta douăsprezece piese, extrem de fresh.

Printre muzicienii care au luat parte la înregistrări, în funcție de piese se numără: Gregory “Zigo” Mavridorakis (tobe), Sumalee Berlinger (bass, clape), Daniel Rickler (chitări), Josi “BigFinga” Coppola (tobe), Manuel “El Manu” Garcia (tobe), Moritz “DaBaron” von Korff (bass, clape), Jérémie “Bim” Dessus (chitări).

Albumul debutează cu Rainy Days, care vine ca o replică la griji și stări negative, la fel ca și Good Vibez, care inspiră ascultătorilor atmosfera pozitivă și relaxată. Melodia Golden Locks este rezultatul colaborării cu Glen Washington, înregistrată pe celebrul Retro Locks Riddim, produs de către Oneness Records, în timp ce From The Ghetto beneficiază de influențe dancehall, dar și de ajutorul lui General Degree.

Rebellious vine cu un rimt dominat de chitara electrică, în timp ce mesajul susține lupta împotriva sistemului, iar Crazy subliniază faptul că muzica reggae reprezintă o cale de evadare și combatere a lumii nebune în care trăim.

În cadrul piesei Live & Learn artistul face legătura dintre viață și cunoaștere, punând accentul pe faptul că fiecare zi pentru noi este o lecție nouă din care putem invăța ceva, iar potrivit lui Set We Free credința în Jah și Rastafari te eliberează cu ajutorul muzicii.

Legendarul Luciano își face apariția pe Total Mess, unde avem parte de mesaje care abordează probleme sociale încă de actualitate, cum ar fi salariile mici sau foametea. În contrast, Ruby revine cu un ritm accelerat, pozitiv, a cărui temă abordată face trimitere la dragoste.

Nah Go To Jail descrie problema de ordin legal în privința consumului de cannabis, în timp ce Thank You Father, încheie, cu o mulțumire divinității pentru viața pe care o avem și o trăim, în ciuda tuturor problemelor și a suferinței.

Albumul The Real Rebellious demonstrează că stilul roots reggae este în siguranță în brațele hotarelor europene, și că forma sa modernă este primită cu căldură de artiștii europeni. Fyah T ne-a convins prin temele conscious abordate că indiferent de naționalitate trebuie să credem în propriile noastre rădăcini și să le explorăm pentru a ne cunoaște mai bine sinele.

Vă invităm să ascultați câteva melodii incluse pe noul album al lui Fyah T, care poartă titlul The Real Rebellious!

Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Rainy Day
02. Good Vibez
03. Golden Locks feat. Glen Washington
04. Rebellious
05. Crazy
06. Live & Learn
07. From the Ghetto feat. General Degree
08. Set We Free
09. Total Mess feat. Luciano
10. Ruby
11. Nah Go A Jail
12. Thank You Father

Available at Amazon Download on iTunes

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *