Ojah – Wisdom EP

Artist: Ojah
EP: Wisdom
Label: Alchemy Dubs
Catalog No.: ALDBS12001
Data lansării: 15 Decembrie 2015
Format: Vinil 12″

Alchemy Dubs este numele unui label londonez nou, specializat în muzică dub, al cărui prim release și-a făcut apariția la sfârșitul lui 2015.

Materialul se prezintă sub forma unui EP oferit pe vinil de 12″, care are la bază două producții instrumentale semnate de Oscar Pablo aka Ojah, unul dintre fondatorii label-ului.

După cum reiese și din titlul EP-ului, Wisdom, creațiile promovate de Alchemy Dubs pun accentul pe atitudinea pozitivă și pe latura meditativă a muzicii.

Pe partea A a discului regăsim piesa Wisdom, o melodie dub instrumentală în ritm stepper care iese în evidență prin prin folosirea unui instrument cu corzi specific Africii de Vest, numit kora.

Versiunea originală este descompusă și apoi reconstruită pe placa de mixaj în alte două variante dub, pline de ecou și reverberații.

Partea B a materialului ne oferă o altă creație dub instrumentală, de această dată cu influențe din Orientul Mijlociu, care se îmbină armonios cu sunetele de clavietă din interpretarea lui Nik Torp, pianistul grupului The Specials.

Din nou, varianta originală vine însoțită de alte două versiuni dub, expunând astfel diferite fațete ale instrumentalului.

Atenția la detalii și dorința de a atinge excelența în materie de calitate audio au impus un proces de mixare analogic, după care masterizarea a fost făcută la prestigiosul studio Stardelta Audio Mastering, pe casetă de 1/2 inch.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru acest EP. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A1. Wisdom Part 1
A2. Wisdom Part 2
A3. Wisdom Part 3
B1. Awasa Part 1 (Feat. Nik Torp)
B2. Awasa Part 2
B3. Awasa Part 3

Buy from Juno

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri reggae!

Ojah - Wisdom EP

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *