Roots On Vinyl VI: Irie Daily | Sheba | Raps | L45 @ C8, Bucuresti / 20 Mai

Iată, vine un sol de pace să vă spună că pe 20 mai e ediția a șasea Roots on Vinyl.

Nu intrăm în detalii pentru că, probabil, ați mai fost pe la noi. Dacă nu, aflați că la Roots on Vinyl se pune muzică roots reggae, adică reggae din ăla cum nu prea se mai face. Și vine doar de pe vinil, evident.

Locul este același ca data trecută, adică C8 pe strada Covaci din centrul istoric al Bucureștiului. Este un loc prietenos cu buzunarele clienților dintr-o zonă mai puțin tranzitată de populația obișnuită a centrului vechi.

Sunetul vine de pe un soundsystem construit artizanal, la fel cum se făcea pe vremuri în Kingston-Jamaica, apoi în UK și, mai târziu, în toată lumea.

Vor pune mâna pe brațul platanului într-o ordine neștiută de nimeni următorii selectori:

IRIE DAILY este un brașovean care n-a mai pus muzică în București din 2010. Primul disc și l-a cumpărat în 2006 și l-a pus în același an undeva în Turcia. Drumurile lui au devenit brusc mai bune când s-a mutat în Belgia un an mai târziu. Aici a devenit membru al crew-ului Ionyouth Soundsystem împreună cu care a organizant event-uri la care au fost invitați cele mai grele nume ale fenomenului soundsystem: Aba Shanti, Jah Shaka, Jah Tubbys, Jah Observer. În 2008 a fost părtaș la primul eveniment adevărat reggae-dub din România. La Preoteasa a venit invitat de Kaya Foundation împreună cu Jah Militant. Acum, s-a întors în România, dar nu știe dacă definitiv, așa că ar fi o idee bună spre excelentă să nu-l pierdeți.

SHEBA este Sheba pe care probabil îl știți. Vine cu aceleași case-uri din ce în ce mai grele și cu încă ceva despre care nu vă putem spune prea multe pentru că nu ne lasă. E surpriză.

RAPS este tipul ăla cu dread-uri, plin de energie și încărcat cu discuri cu muzică frumoasă foc.

L45 este Lazio, da’ a vrut el să-și schimbe numele. Nu vrea să insiste la descrierea lui pentru că el o scrie
______________________

Cum locația este destul de micuță trebuie să renunțăm la ideea de intrare liberă. Data trecută ne-am cam înghesuit. Intrarea se va face pe bază de donație care va fi 10 lei până la ora 12 și 15 după.
Foarte, foarte important. La C8 intră în jur de 100 de persoane, așa că cei care au dat “going” pe facebook vor avea prioritate la intrare.
În locație NU se fumează. Deloc.
Cam atât.

Peace and Love.

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *