The Viceroys – Memories

Artist: The Viceroys
Album: Memories
Label: Iroko Records
Catalog NO: BB70
Data lansării: 2 Mai 2016
Format: CD | Digital | Vinyl

Label-ul Iroko Records lansează cel de-al doilea volum din seria Iroko Showcase, numit Memories, alături de legendarul grup The Viceroys și Lone Ark.

The Viceroys este un grup de vocaliști care a luat naștere în Jamaica, compus din Wesley TinglinNeville Ingram și Michael Gabbidon. Aceștia și-au început activitatea încă din 1966, abordând stilurile rocksteady și roots reggae.

Lone Ark reprezintă un proiect solo inițiat de producătorul și muzicianul spaniol Roberto Sanchez. Acesta a mai colaborat, la sfârșitul lunii octombrie 2015, și cu Noel Ellis, pentru lansarea primului volum Iroko Showcase, numit Zion.

Noul volum este de tip showcase și include șase piese vocale plus variantele dub ale acestora, producătorii fiind Roberto SanchezHerve Brizec și însuși Wesley Tinglin. Riddim-urile au fost înregistrate și mixate la A-Lone Ark Musik Studio, în timp ce Sam John, de la Precise Mastering, s-a ocupat de masterizare.

Piesa de debut a albumului, Memories, face trimitere la originile și la interpretarea amintirilor, pe un Riddim accentuat de trompetă. De asemenea, Ya Hoo este o melodie care reînvie spiritul roots al anilor ‘70, prin intrumentalul clasic, care are la bază tobele de mână.

Why surprinde esența și importanța credinței în Jah, care intră în contrast cu sistemul în care trăim. Pe de altă parte, Dj Clashing amintește de sesiunile de clash, în cadrul cărora artiști locali se întreceau prin versuri. Mai mult, All I Need descrie nevoia de a arăta și de a primi afecțiune din partea unei persoane iubite.

În final, Shake vine cu o atitutine care alimentează atacul împotriva sistemului și a corupției, care crează confuzii de atât de mult timp.

Acest material demonstrează că încă mai există oameni care să conserve adevăratele valori roots reggae. Desigur, The Viceroys este un grup care s-a format în acele vremuri, însă trebuie să remarcăm faptul că aceștia nu și-au alterat stilul și continuă să-l transmită tinerelor generații. Vă invităm să ascultați câteva melodii incluse pe noul album Memories, creat, produs și lansat de The Viceroys, Lone Ark și Iroko Records!

Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Memories
02. Memories Dub
03. Ya Hoo Part. 2
04. Ya Hoo Dub
05. Why
06. Why Dub
07. Dj Clashing
08. Clash Dub
09. All I Need
10. All I Dub
11. Shake
12. Shake Dub

Available at Amazon Download on iTunes Buy from iroko-records

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *