Ital & Vital feat Camila M – Magma Melodica Cut

Artist: Ital & Vital, Camila M
Single: Magma Melodica Cut
Label: Alchemy Dubs
Catalog No.: ALDBS07001
Data lansării: 30 Mai 2016
Format: Vinil 7″

Cel de-al doilea release al label-ului Alchemy Dubs ia forma unui single în format vinil de 7″, și ne prezintă o producție dub instrumentală care are în prim plan sunetul melodios al clavietei.

Materialul reprezintă primul volum al trilogiei de clavietă pregătite de Alchemy Dubs, care va include creații interpretate de artiști diferiți, însoțite bineînțeles de versiuni dub.

Primul single, intitulat Magma, este produs de duo-ul Ital & Vital, iar pentru linia melodică este responsabilă artista spaniolă Camila Monasterio. Deși melodia a fost creată în anul 2008, ea a rezistat la trecerea timpului, fiind și una dintre favoritele celor doi producători.

Combinația Ital & Vital este alcătuită din doi prieteni și colaboratori de lungă durată, Oscar Pablos aka Ojah (Alchemy Dubs), și Santi Mijarra aka Puppa Shan (Bass Culture Players, Echo Chamber Hi-Fi). După atâția ani, cei doi nu s-au hotărât încă cine e Ital și cine e Vital, așa că împreună sunt Ital & Vital.

Piesa Magma are la bază un ritm stepper, iar versiunea originală este acompaniată de un mix dub inedit, la patru mâini, Ojah și Puppa Shan luptându-se pentru spațiu pe consola de mixaj.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru acest single proaspăt. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A. Magma Melodica Cut (feat. Camila M)
B. Magma Dub

Buy from rwdfwd

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!

Ital&Vital

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *