Steppa Style & Skarra Mucci – Inna Disya Time (Remixed)

Artist: Steppa Style, Skarra Mucci
EP: Inna Disya Time (Remixed)
Label: Totally Dubwise Recordings
Catalog No.: TDWR013
Data lansării: 8 Iulie 2016
Format: Digital

Pentru cel de-al patrulea release al anului, label-ul britanic Totally Dubwise Recordings ne-a pregătit un nou remix EP, acesta având la bază piesa Inna Disya Time interpretată de Steppa Style în colaborare cu Skarra Mucci.

Varianta one-drop originală a melodiei datează din 2014, fiind inclusă pe albumul See The World al MC-ului rus Steppa Style, material lansat de label-ul Irish Moss Records.

Noul EP include patru remixuri, fiecare abordând un stil muzical diferit, însă toate fiind foarte potrivite pentru a pune în mișcare ringul de dans.

Primul remix vine de la Bad Society Crew și reprezintă o versiune drum & bass plină de energie, care îmbină skank-urile de pian și liniile melodice de orgă cu sunete moderne de sintetizatoare bass.

În continuare, Dubmatix ne oferă o reinterpretare digital dub modernă, după care Danny T și Tradesman își unesc forțele pentru a ne prezenta o versiune digital dancehall, ce pune accentul pe ritmul sacadat definit de tobe.

Materialul se încheie cu un remix reggae modern care emană pozitivitate, semnat de producătorul elvețian Max RubaDub, un colaborator frecvent al label-ului Totally Dubwise Recordings.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru acest EP. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Inna Disya Time (Bad Society Crew Remix)
02. Inna Disya Time (Dubmatix Remix)
03. Inna Disya Time (Danny T & Tradesman Remix)
04. Inna Disya Time (Max RubaDub Remix)

Buy from JunoDownload

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri reggae!

Steppa Style & Skarra Mucci - Inna Disya Time (Remixed)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *