Akae Beka & Zion High – Livicated

Artist: Akae Beka, Zion High
Album: Livicated
Label: Zion High Productions
Catalog No.: N/A
Data lansării: 21 Octombrie 2016
Format: Digital

Available at Amazon Download on iTunes

După colaborarea cu cei de la I Grade Records pentru albumul Portals, grupul Akae Beka își unește acum forțele cu cei de la Zion High Productions pentru a ne oferi cel de-al doilea album din 2016, numit Livicated.

Materialul include un total de 12 piese încadrate în genul roots reggae, acestea având în comun mesajele conscious livrate în stilul unic caracteristic lui Vaughn Benjamin, acompaniate de instrumentale live de calitate, cântate de muzicienii din grupul Zion I Kings.

Astfel, pentru partea de orgă și pian este responsabil Laurent “Tippy I” Alfred, la bass îl regăsim pe David “Jah David” Goldfine, iar la chitară este prezent Andrew “Moon” Bain.

Acestui trio principal i s-au alăturat alți muzicieni pe diverse piese, precum Andrew “Drew Keys” Storch pe partea de clape, Aston Barrett Jr la tobe sau artistul vocal Yami Bolo, care vine aici cu o contribuție la clavietă pe piesa cu titlul Discreet.

Întregul material a fost mixat de către David “Jah David” Goldfine la Zion High Studios.

Vă invităm să ascultați mai sus un mix realizat pentru material, dar și piesa care deschide acest al treilea album semnat Akae Beka. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Firmness
02. Usward
03. Discreet
04. Livicated
05. Daughtaz And Sunz
06. Loose The Gates
07. Lifetime
08. Have Herd
09. Faith
10. Handle Sumptin
11. Eyelidz
12. Over Antichrist

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

livicated-cover

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *