DJ Maars feat Born Ina Barn – Soundclash

Artist: DJ Maars, Born Ina Barn
EP: Soundclash
Label: Irish Moss Records
Catalog No.: IMR039
Data lansării: 7 Octombrie 2016
Format: Digital

Download on iTunes

DJ Maars, producătorul de origine britanică stabilit în Australia cunoscut pentru numeroasele mash-up-uri reggae / hip-hop realizate, a colaborat recent cu MC-ul britanic Born Ina Barn pentru înregistrarea piesei numite Soundclash.

După cum era de așteptat, producția se află la intersecția genurilor reggae și hip-hop, versurile fiind livrate în stil rap.

Instrumentalul este concentrat pe partea de tobe și bass, cu o linie melodică interesantă de trompetă și skank-uri de pian tratate cu efecte.

Deasemenea, către jumătatea piesei ritmul este accelerat iar percuția devine una specifică genului drum & bass, în timp ce Born Ina Barn mărește și el viteza de livrare a versurilor pentru a oferi un plus de energie ringului de dans.

Primul remix al variantei originale este semnat de renumitul Dubmatix, care vine cu o abordare dub concentrată pe frecvențele joase, introducând skank-uri noi de sintetizatoare și eliminând liniile melodice de trompetă.

În continuare, duo-ul irlandez Dirty Dubsters realizează o variantă drum & bass energică dominată de break-uri și sintetizatoare bass, iar ultimul remix este semnat de către Tom Showtime și abordează genul hip-hop.

Vă invităm să ascultați, mai sus, varianta originală a piesei împreună cu un sampler pentru întregul EP. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Soundclash (Original Mix)
02. Soundclash (Dubmatix Remix)
03. Soundclash (Dirty Dubsters Jungle Remix)
04. Soundclash (Tom Showtime Remix)

Urmăriţi-ne pentru mai multe EP-uri reggae!

imr039

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *