Recenzie Genmaica Sound System [Revine] – poze

JOI, 06 OCTOMBRIE 2016, THE SHELTER, CLUJ-NAPOCA

Erau șase zile de când se numărau bobocii în Cluj-Napoca și aproape două luni de când așteptam debutul noului sezon de evenimente marca Genmaica Sound System.

În fața clubului The Shelter agitație: un du-te-vino plin de zâmbete, prieteni, țigări și voie bună prevestea o seară de vibrații pozitive pe ritmuri grele și joase. Pas cu pas, trecând prin coridor și de zona intrării, sunetul devine tot mai intens, roots dub-ul ce răsuna, auzindu-se tot mai clar, versurile lui EuJah fiind tot mai prezente.

Zona Reggae
Genmaica Revine ! | sursa foto : https://www.facebook.com/ShelterCluj/photos

Înăuntru, toată lumea dansa, din fața boxelor până la bar și în spate. Scoop-urile, top-urile, kick-urile, joasele, mediile, înaltele, EuJah, ChuTheJhu, adică Genmaica Sound System, sărbătoreau pe scenă momentul. Sărbătoreau flow-ul, muzica și sunetul.

În fața boxelor, sunetul mișca fiecare fir de păr, bătăile inimii reglându-se după bpm-ul dictat de ChuTheJhu. Bass-ul este atât de puternic încât nu poți să nu te miști, iar ritmurile îți fac picioarele și mâinile să danseze.

Îndepărtându-te de boxe, mediile și înaltele devin tot mai clare și mai impunătoare, dar spre bucuria și continuitatea dansului meu abia inventat, bass-ul rămâne consistent și în spate, efectul fiind benefic pentru susținerea rimelor livrate.

O caracteristică a setului de joi a fost diversitatea. Sunetul roots dub de la început s-a dezvoltat pe parcursul nopții, băieții navigând prin spații sonore conexe precum reggae, hip-hop, trip-hop, jungle. Am surprins momente în care bass-ul era subliniat și de wobble-uri specifice dubstep-ului, precum și de momente în care răsunau sample-urile garage.

Zona Reggae
Party ca la Cluj | sursa foto : https://www.facebook.com/ShelterCluj/photos

Flow-ul lui EuJah este excelent. Accentul și viteza de livrare fiind atuurile MC-ului care ne-a răsfățat cu stilul său relaxat, dar percutant.

La 4:20 am a început sfârșitul, băieții terminând sesiunea cu un beat-rezumat și cu promisiunea că ne așteaptă cu multe surprize în noul sezon. Mai multe despre planurile lor, despre ei și despre sistemul lor puteți găsi în interviul pe care-l puteți citi în întregime aici.

Pentru Zona Reggae,
Mistah White
Jah bless!

Poze Genmaica Revine @ The Shelter | 6 Octombrie

sursa fotografiilor : The Shelter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *