Sandeeno – Messenger

Artist: Sandeeno
EP: Messenger
Label: Easy Beat Productions
Catalog No.: EASY12005
Data lansării: 7 Octombrie 2016
Format: Digital | Vinil 12″

Download on iTunes Buy Vinyl

La începutul lunii octombrie, producătorul londonez Mark Solution colaborează cu veteranul Sandeeno pentru a ne oferi un nou material roots excelent, intitulat Messenger.

Acesta este primul release din 2016 al label-ului Easy Beat Productions, fiind lansat la un an distanță de la precendentul EP, însă calitatea muzicală este una impresionantă, dovedind faptul că Mark Solution se concentrează pe calitate și nu pe cantitate.

Încă de la prima audiție remarcăm amprenta sonoră unică specifică producțiilor marca Easy Beat Productions, prezentă atât în partea de percuție cât și în secțiunea armonică.

Piesa Messenger se distinge printr-un aranjament muzical bogat, vocea melodioasă a lui Sandeeno fiind complementată perfect de sunete rafinate de trompetă și flügelhorn, într-o interpretare de nota 10 semnată de maestrul Dave Fullwood.

Această interpretare instrumentală este adusă în centrul atenției pe versiunea instrumentală care însoțește varianta vocală pe partea A a discului, iar pe partea B ne putem delecta cu două mixuri dub de calitate, realizate de către Mark Solution.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un preview pentru acest material impresionant. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A1. Sandeeno - Messenger
A2. Easy Beat Riddim Section - Messenger Version
B1. Mark Solution - Dub Is The Message
B2. Mark Solution - Message Ina Dubwise

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi piese reggae!easy12005

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *