Taiwan MC – Cool & Deadly

Artist: Taiwan MC
Album: Cool & Deadly
Label: Chinese Man Records
Data lansarii: 7 Octombrie 2016
Format: CD | Digital | Vinyl

Available at Amazon Download on iTunes

Vă vine să credeți sau nu, Cool & Deadly este numele albumului de debut semnat de către deja celebrul Taiwan MC. Creația este produsă de către Chinese Man Records, label de care se leagă și începuturile în muzică ale acestui MC.

Artistul se mai poate lăuda cu două EP-uri: Heavy This Year (2013) și respectiv Diskodub (2014).

Înainte de toate trebuie spus că albumul sună exemplar. Oricât ai căuta pe cele unsprezece piese vreo greșeală din punctul de vedere al sound-ului nu vei găsi așa ceva.

Avem aici diferite genuri abordate, lucru normal având în vedere paleta diversă de stiluri pe care se poate mula flow-ul lui Taiwan MC. Avem parte de reggae (Faya Cyaan Done, Your Lovin, A Mi Lado, Dem A Wonder), hip-hop (Money In My Pocket, Murda Sound), ska (Judgement, Bubblin’), cu influențe dub (Big Bag, Wobble Ballad) sau gipsy dancehall (Catalina).

Mesajele pe Cool & Deadly sunt și ele diverse și cuprind mai multe teme, iar Taiwan MC este inspirat pe partea de versuri. Față de obișnuitele albume de reggae, remarcăm faptul că aici invitații vin aproape în totalitate din alte genuri muzicale, fapt ce sporește creativitatea materialului. Câțiva dintre aceștia vin la pachet și cu influențe exotice, Anouk Aiata & Paloma Pradal, în special, Cool & Deadly punctând astfel și la partea de originalitate.

Primul album semnat de Taiwan MC va rămâne cu siguranță în amintirea fanilor. Poate că suntem încă prea entuziasmați de ascultarea acestuia, dar nu cred că greșim dacă spunem că materialul își depune candidatura de pe acum la a fi chiar între cele mai reușite din 2016.

Audiție plăcută!

Taiwan MC – Cool & Deadly

TRACKLIST:

01. Faya Cyaan Done feat Chinese Man
02. Money In My Pocket feat Tumi & Dj Nix'On
03. A Mi Lado feat Miscellaneous, Paloma Pradal & Dj Idem
04. Your Lovin' feat Anouk Aiata aka Railay
05. Dem A Wonder
06. Judgement
07. Bubblin' feat Anouk Aiata aka Railay
08. Big Bag
09. Wobble Ballad
10. Catalina feat Paloma Pradal
11. Murda Sound feat Youthstar, Miscellaneous, Cyph 4 & Dj Idem

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *