Radikal Guru – Dub Mentalist

Buy from Bandcamp Download on iTunes

Artist: Radikal Guru
Album: Dub Mentalist
Label: Moonshine Recordings
Catalog No.: MSLP006
Data lansării: 11 Noiembrie 2016
Format: CD | Digital | Vinyl [2×12″]

După trei ani de la lansarea albumului Subconscious, producătorul polonez Mateusz Miller aka Radikal Guru ne oferă acum cel de-al treilea LP din carieră, intitulat Dub Mentalist.

La fel ca și precedentele materiale, acesta este lansat prin intermediul casei de discuri poloneze Moonshine Recordings, cu care Radikal Guru și-a început colaborarea încă din 2010.

Albumul include un total de zece melodii, dintre care patru reprezintă piese vocale, înregistrate în colaborare cu artiști consacrați precum Earl 16, Solo Banton, Echo Ranks, dar și Jay Spaker, membru al duo-ului Tour De Force.

Pe lângă acestea, avem parte și de o colaborare instrumentală la vioară, care sună extrem de bine, fiind vorba de o contribuție adusă de violonistul și producătorul polonez Violinbwoy.

Pe Dub Mentalist, Radikal Guru își arată din nou aprecierea atât față de fanii din ringul de dans, cât și față de ascultătorii meditativi.

Combinând sunetul său dub modern cu influențe reggae și dubstep împreună cu sample-uri old school, producătorul face ca fiecare material al său să fie o călătorie unică, ce poartă ascultătorul prin trecutul, prezentul și viitorul genului dub.

LP-ul Dub Mentalist reprezintă un nou capitol important din cariera lui Radikal Guru, și de asemenea un pas semnificativ în evoluția genului dub contemporan.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un mix al albumului. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Mentalist
02. Build Fire (feat. Jay Spaker)
03. Vengance
04. Raggamuffin Souljah (feat. Echo Ranks)
05. Zen Dub
06. Back Off (feat. Solo Banton)
07. Desert Flower (feat. Violinbwoy)
08. Move Along (feat. Earl 16)
09. Empire Dub
10. Halfmoon Dub

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!radikal-guru-dub-mentalist-cover

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *