Ras Tinny și Tonto Addi în România!

A doua ediție a evenimentului Sound Pressure, ce din câte se pare va fi organizat lunar în Jazz Pong din București, aduce în fața iubitorilor de muzică reggae și dub ascultată pe sound system doi artiști internaționali. Este vorba despre Ras Tinny din Irlanda și de Tonto Addi.

Și ca treaba să fie treabă, data de 26 noiembrie mai înseamnă și două sound-uri, Kogaion Sound System in unity with High Duty Sound System, dar și un invitat special autohton în persoana lui Sheba (Dancehall Tradition).

Martin Naarendorp aka Ras Tinny este recunoscut mai ales pentru materialele pe care a colaborat cu cei de la Steppas Records (fie că vorbim despre Dub Dynasty, Alpha Steppa sau Alpha & Omega). Multe dintre creațiile acestuia pot fi cercetate aici.

Tonto Addi vine din Paris și este deejay-ul oficial al crew-ului Upfull Posse. Pentru Addi este a doua oară când va lua parte la un session în România, după ce în 2014 l-am putut asculta live la Reggae Pon Di Hills. Artistul este axat mai ales pe stilul jamaican tip digital dancehall din anii ’80, lucru ce se regăsește și în release-urile sale recente.

Biletele au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate la un preț de 30 de lei în avans și la 40 de lei de la intrare în seara evenimentului. Ne vedem pe 26 noiembrie la Jazz Pong!

Zona Reggae
Kogaion Sound System | sursa foto: https://www.facebook.com/highdutysound

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *