быстро кредит на карту займ круглосуточно микрозаймы наличными онлайн срочно срочный кредит на карту онлайн займы на кредитную карту онлайн деньги на карту онлайн срочный заем на карту микрокредит онлайн быстро займ на карту быстро онлайн срочный займ на карту круглосуточно займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

R.I.P. Nambo Robinson

Ronald “Nambo” Robinson, unul dintre cei mai celebri tromboniști din istoria muzicii reggae, s-a stins din viață azi, în liniște, în Jamaica. Artistul avea 67 de ani.

Nambo are o carieră de peste 40 de ani, iar pe lângă sunetele sale de trombon, s-a remarcat și ca vocalist sau percuționist, numele său fiind legat de o sumedenie de materiale reggae.

A înregistrat pentru artiști ca Bob Marley, Dennis Brown, Lauryn Hill, Shaggy sau Buju Banton, pentru a oferi doar câteva infime exemple și a concertat alături de trupe renumite precum Dean Fraser’s 809 Band sau Sly & Robbie’s Taxi Gang.

Stilul lui Nambo Robinson a fost influențat de The Skatalites și Mystic Revelation Of Rastafari, două trupe provenite din zona în care a crescut.

Mai sus puteți vedea întregul concert susținut de artist în 2013 la Beneficial Reggae Festival.

R.I.P. Nambo Robinson!

Zona Reggae

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri reggae!

One Comment

  1. Nedelcu Sebastian

    Great talent! R,I.P!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *