Reggae Fry-day: Phlo Da Shaolin | Pseudub | King Julien | Muzt Go @ For Friends Bar, București / 20 Ianuarie

Vineri, pe 20 Ianuarie, ne reîntâlnim la un nou Reggae Fry-day de top, petrecere destinată iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Muzica va fi asigurată de către Phlo Da Shaolin, Pseudub, King Julien și Muzt Go.

Dansul și balansul încep la ora 22.00.
Suport artiști : 10 lei.

Succes!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

PSEUDUB

Pseudub / Liviu, este fondatorul proiectului Din Sub, venit din underground, plin de bass în timpane și cu degetele bătătorite de la knoburi. Când iese la suprafață, aduce cu el o traistă plină cu zăcăminte din cele mai adânci și întunecate colțuri ale subteranului, care emană vibrații indicate in tratamentul gleznelor. Ocazional, mai presară și influențe de reggae și dub, lucru ce se va întâmpla și la acest party.

De-alungul timpului a împărțit scena cu alți membri ai sindicatului cum ar fi: Joker, Mad Professor, Wilkinson, Paul SG, Tantrum Desire și timp de aproximativ doi ani a fost host-ul emisiunii StepIn Session, găzduită de Groove ON Radio.

KING JULIEN 

King Julien este unul dintre cei mai apreciați selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la majoritatea evenimentelor importante de gen desfășurate pe la noi.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori autohtoni care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a câștigat concursul de mixuri reggae organizat de către Rototom Sunsplash, cel mai prestigios festival de acest gen din Europa. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

MUZT GO

Muzt Go este un tânăr dj din România, fascinat de diferite genuri muzicale, cum ar fi reggae, dub, ragga, garage sau hip-hop.

Thank Jah It’s Friday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *