Reggae Fry-day & RRV presents Tribut Bob Marley: El Negro | Phlo Da Shaolin | King Julien | Dippawizz @ For Friends Bar, București / 4 Februarie

Sâmbătă, pe 4 Februarie, îl serbăm pe Bob Marley!

Artistul jamaican ar fi împlinit în această zi frumoasa vârstă de 72 de ani, iar noi ne-am gândit să-i aducem un omagiu în stil propriu. Astfel, Reggae Fry-day și Republika Verde își unesc forțele într-un eveniment tip tribut.

Evenimentul se ține într-un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală, și anume în For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central).

Muzica va fi asigurată de către El Negro (live dj set), Phlo Da Shaolin, King Julien și Dippawizz.

Dansul este garantat și începe la ora 22.00.
Suport artiști : 15 lei < 23:30 > 20 lei.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

EL NEGRO

El Negro este cel mai titrat nume reggae românesc, un proiect cu peste 15 ani de activitate, 5 albume, peste 60 de compilații colective, sute de concerte live și apariții media.

Pe lângă formula tradițională de Live band, El Negro explorează diverse zone de expresie artistică, dat fiind caracterul generos, armonios al muzicii reggae. De la live set-uri cu Dj și boxe cu mulți bași la seturi acustice, El Negro serbează de fiecare dată bucuria vieții prin muzică.

El Negro vine la acest tribut în formula de live set cu dj, iar pe lângă piese proprii vor putea fi ascultate și câteva cover-uri realizate după piese celebre semnate de Bob Marley.

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

KING JULIEN 

King Julien este unul dintre cei mai apreciați selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la majoritatea evenimentelor importante de gen desfășurate pe la noi.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori autohtoni care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a câștigat concursul de mixuri reggae organizat de către Rototom Sunsplash, cel mai prestigios festival de acest gen din Europa. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

DIPPAWIZZ

Pasionat de roots, dub, digital dub sau stepper, Dippawizz este unul dintre primii selectori care au pus muzică la Reggae Fry-day. Ne reîntâlnim cu acesta pe 4 februarie!

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *