Aketi Ray Meets Alpha & Omega – Mirror

Artist: Aketi Ray, Alpha & Omega
EP: Mirror
Label: Steppas Records
Catalog No.: AS1516
Data lansării: 24 Februarie 2017
Format: Digital | Vinil 12″

Download on iTunes

Primul release din 2017 al label-ului Steppas Records ne prezintă o colaborare inedită cu grupul jazz Akety Ray.

Akety Ray sunt o trupă de muzicieni dub-jazz din Londra, care cântă compoziții originale inspirate din muzica instrumentală izvorâtă din Jamaica de după câștigarea independenței, dar și din muzica jazz de origine etiopiană și americană, percuția tradițională din Africa de Vest, și stilul UK steppas.

Prezentul EP vine în anticiparea albumului de debut al grupului, care se va intitula From Ever Since și va purta eticheta label-ului F-Ire Records.

Piesele de pe material sunt profund influențate de muzica duo-ului Alpha & Omega. Mirror reprezintă o creație inspirată din clasica melodie Show Me A Purpose, semnată de cei doi pionieri ai genului UK dub. Completând cercul inspirației, Mirror este însoțită de un remix profund și spiritual de la Alpha & Omega, împreună cu o variantă dub.

Cea de-a doua piesă este intitulată Reflect & Rise și continuă în aceeași gamă ca Mirror, dar trece de la o stare de spirit de reflexie la una care este concentrată și hotărâtă, sentiment sugerat de aranjamentele de trompete ale lui Kevin Robinson.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un preview pentru acest material inedit. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Mirror
02. Reflect & Rise
03. Mirror (Alpha & Omega Remix)
04. Mirror Dub (Alpha & Omega Remix)

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!AS 1516 [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *