Amelia Harmony – Fear And Love

Artist: Amelia Harmony
Single: Fear And Love
Label: Partial Records
Catalog No.: PRTL7041
Data lansării: 24 Februarie 2017
Format: Vinil 7″

Buy from Juno Buy Vinyl

Label-ul Partial Records pregătește lansarea unui nou single în format vinil de 7″, fiind vorba de o colaborare vocală cu artista britanică Amelia Harmony, intitulată Fear And Love.

Cântăreața și compozitoarea Amelia Harmony este un nume relativ nou pentru cei de la Partial Records, însă pe parcursul ultimilor ani artista s-a afirmat cântând cu diferite trupe din genuri muzicale diverse în jurul orașului său natal Derby, având și un număr de release-uri la case de discuri roots reggae, precum King Earthquake, Instrument of Jah, Mellow Vibes sau chiar propriul său label proaspăt fondat, Soulshine Music.

Pe piesa Fear and Love, artista ne oferă o interpretare vocală plină de pasiune, versurile înălțătoare subliniind puterea dragostei.

Instrumentalul este produs de către Liam McGurk și se distinge printr-un ritm stepper cu influențe roots și digital, presărat cu acorduri melodioase de chitară.

Versiunea vocală a piesei este însoțită pe partea B a discului de o variantă dub mixată de renumitul Dougie Wardrop, care scoate în evidență secțiunea ritmică, tratând skank-urile și chitara cu efecte de delay și reverberație.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un preview pentru acest material proaspăt. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

A. Amelia Harmony - Fear And Love
B. Partial Crew - Heart And Soul Version

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi digital reggae!PRTL7041A

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *