Bukkha & Madplate Sound feat Brother Culture – Obliterate

Artist: Bukkha, Madplate Sound, Brother Culture
EP: Obliterate
Label: Dub-Stuy Records
Catalog No.: DS-SP006
Data lansării: 17 Februarie 2017
Format: Digital | Vinil 12″

Download on iTunes Buy from Bandcamp

Primul release din 2017 al label-ului brooklynez Dub-Stuy Records este pregătit pentru jumătatea lunii februarie și ne va oferi o colaborare dub transcontinentală inspirată de sesiunile lui Jah Shaka.

Pentru acest nou EP, cu titlul Obliterate, veteranii britanici Brother Culture și Vibronics și-au unit forțele cu trei oameni noi, fiind vorba de italienii de la Madplate Sound și de producătorul american Bukkha.

După ce a ascultat primul release de 12″ marca Dub-Stuy, intitulat Back To Africa, Bukkha a fost inspirat să creeze ceva nou în același stil stepper dub. Le-a trimis apoi proiectul celor doi tineri producători de la Madplate Sound și împreună au creat instrumentalul numit Obliterate, o piesă cu vibrații profunde și medidative.

În continuare, Brother Culture a adăugat versuri care reflectă asupra istoriei și îi îndeamnă pe ascultători să distrugă răul, să alunge îndoielile și să adopte o atitudine de învingători.

Piesa este livrată într-un format clasic cu trei versiuni, fiind vorba de track-ul vocal original, o variantă dub vocală și o variantă dub instrumentală.

Pe partea B a discului, veteranul Steve Gibbs aka Vibronics își demonstrează măiestria, oferindu-ne un remix excelent în stilul său specific, extins, la fel ca și originalul, pe parcursul a trei versiuni.

EP-ul Obliterate se dovedește a fi un material care pune accentul atât pe spiritualitate, cât și pe orientarea către ringul de dans, deschizând în forță noul sezon pentru label-ul Dub-Stuy Records.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set ce conține piesele de pe EP, în variantă integrală. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01 - Bukkha & Madplate Sound - Obliterate (Feat. Brother Culture) (Part I)
02 - Bukkha & Madplate Sound - Obliterate Dub (Part II)
03 - Bukkha & Madplate Sound - Obliterate Dub (Part III)
04 - Vibronics - Obliterated Version (Feat. Brother Culture) (Part I)
05 - Vibronics - Obliterated Version (Part II)
06 - Vibronics - Obliterated Version (Part III)

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!DS-SP 006 [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *