быстро кредит на карту займ круглосуточно микрозаймы наличными онлайн срочно срочный кредит на карту онлайн займы на кредитную карту онлайн деньги на карту онлайн срочный заем на карту микрокредит онлайн быстро займ на карту быстро онлайн срочный займ на карту круглосуточно займы онлайн наличными микрозаймы онлайн наличными

Bukkha & Madplate Sound feat Brother Culture – Obliterate

Artist: Bukkha, Madplate Sound, Brother Culture
EP: Obliterate
Label: Dub-Stuy Records
Catalog No.: DS-SP006
Data lansării: 17 Februarie 2017
Format: Digital | Vinil 12″

Download on iTunes Buy from Bandcamp

Primul release din 2017 al label-ului brooklynez Dub-Stuy Records este pregătit pentru jumătatea lunii februarie și ne va oferi o colaborare dub transcontinentală inspirată de sesiunile lui Jah Shaka.

Pentru acest nou EP, cu titlul Obliterate, veteranii britanici Brother Culture și Vibronics și-au unit forțele cu trei oameni noi, fiind vorba de italienii de la Madplate Sound și de producătorul american Bukkha.

După ce a ascultat primul release de 12″ marca Dub-Stuy, intitulat Back To Africa, Bukkha a fost inspirat să creeze ceva nou în același stil stepper dub. Le-a trimis apoi proiectul celor doi tineri producători de la Madplate Sound și împreună au creat instrumentalul numit Obliterate, o piesă cu vibrații profunde și medidative.

În continuare, Brother Culture a adăugat versuri care reflectă asupra istoriei și îi îndeamnă pe ascultători să distrugă răul, să alunge îndoielile și să adopte o atitudine de învingători.

Piesa este livrată într-un format clasic cu trei versiuni, fiind vorba de track-ul vocal original, o variantă dub vocală și o variantă dub instrumentală.

Pe partea B a discului, veteranul Steve Gibbs aka Vibronics își demonstrează măiestria, oferindu-ne un remix excelent în stilul său specific, extins, la fel ca și originalul, pe parcursul a trei versiuni.

EP-ul Obliterate se dovedește a fi un material care pune accentul atât pe spiritualitate, cât și pe orientarea către ringul de dans, deschizând în forță noul sezon pentru label-ul Dub-Stuy Records.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set ce conține piesele de pe EP, în variantă integrală. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01 - Bukkha & Madplate Sound - Obliterate (Feat. Brother Culture) (Part I)
02 - Bukkha & Madplate Sound - Obliterate Dub (Part II)
03 - Bukkha & Madplate Sound - Obliterate Dub (Part III)
04 - Vibronics - Obliterated Version (Feat. Brother Culture) (Part I)
05 - Vibronics - Obliterated Version (Part II)
06 - Vibronics - Obliterated Version (Part III)

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!DS-SP 006 [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *