Reggae Fry-day: Ciupe | King Julien | Riddim Bandits Crew @ For Friends Bar, București / 18 Februarie

Sâmbătă, pe 18 Februarie, ne reîntâlnim la un nou Reggae Fry-day de top, petrecere destinată iubitorilor de muzică reggae, dancehall și dub.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Muzica va fi asigurată de către Ciupe, King Julien și Riddim Bandits Crew.

Dansul și balansul încep la ora 22.00.
Suport artiști : 10 lei.

Succes!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

CIUPE 

Ciupe este jumătate din proiectul Serious Dub și vine la Reggae Fry-day pe 18 februarie pentru a ne încânta cu o selecție combinată de reggae și dub.

KING JULIEN 

King Julien este unul dintre cei mai apreciați selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la majoritatea evenimentelor importante de gen desfășurate pe la noi.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori autohtoni care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a câștigat concursul de mixuri reggae organizat de către Rototom Sunsplash, cel mai prestigios festival de acest gen din Europa. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

RIDDIM BANDITS CREW

Riddim Bandits și-au făcut intrarea în lumea muzicii reggae și dub datorită organizării unor evenimente cu artiști internaționali precum Mahom Dub, Fleck sau Alpha Steppa.

Pasionați de aceleași genuri muzicale pe care le iubim și noi, băieții vin pentru a doua oară la Reggae Fry-day sub această denumire.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *