Roger Robinson – Dog Heart City

Artist: Roger Robinson
Album: Dog Heart City
Label: Jahtari Records
Catalog No.: JTRTAPE03
Data lansării: 27 Ianuarie 2017
Format: Casetă | Digital

Buy from Bandcamp

După colaborarea inedită din 2015 pentru albumul Dis Side Ah Town, Roger Robinson și disrupt se întorc cu o nouă serie de povești despre supraviețuire în Dog Heart City.

La fel ca și precedentul material, noul album include un total de 10 piese, livrate în întregul spectru vocal al lui Roger Robinson, de la vibrații joase pe versuri în stil dub poetry până la secvențe cântate în stil falsetto.

Fiecare melodie de pe casetă reprezintă o poveste în orașul descris, în timp ce caseta este ca însuși orașul care leagă aceste povești împreună.

Piesa Nightshift ne vorbește despre muncitorii care curăță clădirile unde zace puterea și contrastul dintre viețile lor și locul pe care acestia îl curăță.

Melodia Flowers prezintă un comentariu referitor la rata cu care tinerii de culoare sunt uciși, atât de rapidă încât o nouă victimă moare înainte ca florile depuse pe mormântul precedentei să se ofilească.

Regăsim și istorisiri despre viața în blocuri, revendicarea unui cod poștal, sau cum orașul poartă mândru o svastică precum o insignă în Marea Britanie de după Brexit.

Instrumentalele care îl acompaniază pe Roger Robinson în călătoria sa prin Dog Heart City reprezintă o colecție de Riddim-uri speciale, extrase din seiful Jahtari, variind de la clasice re-editate produse de Bo Marley, bijuterii nelansate de la John Frum, până la experimente complet noi, toate mixate live și impregnate cu un caracter analogic de către disrupt.

Coperta casetei, lansată în ediție limitată, reprezintă o pictură manuală realizată de artista Kiki Hitomi.

Vă invităm să vă delectați, mai sus, cu acest album deosebit, în variantă integrală. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Dog Heart City
02. Bun Bun Bun
03. Ruins
04. Shine
05. New Maps
06. Swastika
07. Corridors
08. Flowers
09. Nightshift
10. Welcome To Dog Heart City

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!Roger Robinson - Dog Heart City [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *