Blend Mishkin & Roots Evolution feat Promise No Promises – No One Loves – Video

Artist: Blend Mishkin, Roots Evolution, Promise No Promises
Single: No One Loves
Label: Rewind Guaranteed
Catalog No.: RWD004
Data lansării: 15 Martie 2017
Format: Digital

Download on Bandcamp

Producătorul grec Blend Mishkin, împreună cu grupul de instrumentiști Roots Evolution și cântărețul antiguan Promise No Promises ne oferă în luna martie un nou single extras de pe albumul In Real Life lansat în 2016.

Piesa are titlul No One Loves și descrie dificultățile unei fete cu moravuri ușoare în a găsi iubirea, versurile cântate de Promise No Promises fiind acompaniate de un instrumental cu un ritm sacadat, condimentat cu acorduri de pian și orgă. Versiunea originală este însoțită de două remixuri.

Primul dintre acestea este semnat de Smokey Bandits și se distinge printr-un sound bogat, cu o multitudine de instrumente, sample-uri vocale și efecte adăugate, și o linie melodică memorabilă de flaut, remixul fiind o adevărată bijuterie muzicală.

Cel de-al doilea remix este semnat de producătorul elvețian Max RubaDub, care nu se îndepărtează atât de mult de varianta originală, oferindu-ne o reinterpretare energică, destinată ringului de dans.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru acest single, dar și să urmăriți videoclipul piesei originale. Enjoy!

TRACKLIST:

01. No One Loves (Radio Edit)
02. No One Loves (Smokey Bandits Remix)
03. No One Loves (Max RubaDub Remix)

rmăriţi-ne pentru mai multe ştiri şi videoclipuri reggae!Blend Mishkin & Roots Evolution feat Promise No Promises - No One Loves

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *