Jah Order Sound System Inauguration @ Kran, București / 9 Aprilie

Duminica, pe data de 9 aprilie, la club Kran, in Bucuresti, va avea loc inaugurarea Jah Order Sound System.

Jah Order este un sistem de sunet construit de mana, cu suflet, pasiune si devotament pentru muzica reggae si intreaga cultura din spatele ei. Asa ca in seara de 9 aprilie, pe langa faptul ca veti fi delectati cu niste selectii muzicale de top pregatite de noi si invitatii nostri, veti putea experimenta ceva ce, dupa parerea noastra oricine ar trebui sa incerce, macar o data in viata: ce inseamna sa stai in fata unui sistem de sunet, construit special sa scoata in evidenta ce e mai dulce si mai frumos in aceasta muzica.

Cei ce vor intretine dansul:

–  Ray Ranking, producator,selector iscusit si mc de la Shamba Lion Sound System, Amsterdam. Fondator al label-ului Ghetto Cornerstone. Ne va oferi spre auditie o selectie plina de tot felul de raritati ale muzicii reggae, dar si de productii proprii.

Ras Ruben aka Fyahbinghi, vocalist din Amsterdam, de altfel mandrul detinator al unei voci care scutura sistemul din radacini va canta duminica seara la club Kran.

K.A.Z.E., de la Iasi, despre care s-a dus vestea peste mari si tari pentru comorile muzicale pe care le invarte pe pick up, dar in special pentru talentul si pasiunea sa cand vine vorba de construit boxe.

Kaya Foundation, cei care au dat start-ul culturii ”Sound System” in Romania, construind Kogaion, primul sistem de sunet dedicat muzicii reggae de pe aceste meleaguri.

General Escu, vechi si priceput selector al breslei, vine inarmat cu o selectie de categorie grea, plina de morala si invataturi.

Si, nu in ultimul rand:

Jah Order Sound System, a pregatit o selectie de vinil potrivita pentru seara de duminica, presarata cu niste piese ce inca nu au fost scoase pe piata, produse in colaborare cu Ray Ranking si Fyahbinghi.

Datorita faptului ca acesta este primul eveniment pus la cale de Jah Order Sound System, INTRAREA VA FI GRATUITA.

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *