Lutan Fyah – Music Never Dies

Download on iTunes

Artist: Lutan Fyah
Album: Music Never Dies
Label: I Grade Records
Data lansarii: 17 Martie 2017
Format: CD | Digital

Lutan Fyah, posibil cel mai productiv artist reggae al momentului, lansează un nou album, Music Never Dies, la jumătatea lunii martie a lui 2017 cu ajutorul label-ului I Grade Records.

Dacă nu suntem înșelați de calcule, această creație ar fi cea de-a șaisprezecea de studio al artistului, cu precedenta, Get Rid A Di Wicked, apărută acum trei ani.

Music Never Dies este un album care punctează atât ca muzicalitate, cât și ca lirică și mesaj. Producția este asigurată de echipa Zion I Kings (Laurent “Tippy I” Alfred, Andrew “Moon” Bain & David “Jah David” Goldfine), instrumentele de pe Riddim-uri fiind înregistrate în sesiuni live.

Renumiți pentru materialele lor distincte, cu sound aparte, lansate în ultimii douăzeci de ani, cei de la Zion I Kings își pun amprenta și aici, oferindu-ne acele Riddim-uri întrepătrunse de spiritualitate, influențată de cultura rastafariană și pan-africană.

Lutan Fyah se ridică și el la înălțimea producției muzicale și livrează solid pe fiecare Riddim în parte. Singurul invitat de pe album este Akae Beka (fostul solist Midnite), care completează opera de artă pe So Di World Ah Run.

Vă lăsăm în continuare în compania câtorva piese de pe material, unul despre care se spune deja că ar fi unul dintre cele mai bune din cariera lui Lutan Fyah, sau poate chiar cel mai reușit.

Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Music Never Dies
02. Kick it Inna Africa
03. Beat Dem
04. Put A Fyah In Deh
05. Real Woman
06. Nah Go Down
07. Bredrin Still
08. Take That Back
09. Perfect Storm
10. Test A Money
11. Too Much Ramshackle
12. So Di World Ah Run feat Akae Beka
13. Beat Dem (RMX)

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *