Nattali Rize – Rebel Frequency

Artist: Nattali Rize
Album: Rebel Frequency
Label: Rootfire Cooperative | Baco Records
Data lansarii: 24 Martie 2017
Format: CD | Digital

Available at Amazon Download on iTunes

La un an și jumătate distanță de la apariția EP-ului New Era Frequency, Nattali Rize ne oferă și primul ei album solo: Rebel Frequency. Solista formației de origine australiană Blue King Brown își continuă așadar incursiunea solitară spre inimile și urechile noastre. 🙂

Rebel Frequency scoate în evidență încă o dată șarmul și energia lui Nattali, aceasta abordând inteligent subiecte precum libertate, educație, rezistență, conectivitate și dragoste.

Natalie Pa’apa’a colaborează pe acest album pe partea de producție cu Carlo “One Rebel” Santone, companionul de lungă durată al artistei fiind responsabil pentru 8 track-uri, cu Notis (3 piese) și cu Wayne “Lotek” Bennett, în timp ce backing vocals-urile de pe creație sunt livrate de Tamekia “Tammi T” Moncrieffe.

Invitații aici sunt de top, de la Julian Marley la Dre Island, Jah9, Notis, Raging Fyah și Kabaka Pyramid, Nattali demonstrând astfel că are un cuvânt greu de spus pe scena muzicii reggae din Jamaica.

O piesă cu adevărat emoționantă, nu că celelalte ar fi mai prejos 🙂 , este reprezentată de Meditation, acolo unde vocea și mesajul artistei se îmbină perfect cu Riddim-ul interpretat de câțiva dintre cei mai buni muzicieni jamaicani ai momentului: Phillip “Winta” James (clape), Lamont “Monty” Savory (chitară), Wayne Thompson (tobe) și Jason Welsh (bass).

Rebel Frequency este unul dintre albumele de referință ale anului, unul de ascultat pe repeat cap-coadă multe luni de aici înainte. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Rebel Frequency
02. Natty Rides Again feat Julian Marley
03. Warriors
04. One People
05. Evolutionary feat Dre Island & Jah9
06. Heart Of Lion feat Notis 
07. Fly Away feat Raging Fyah
08. Meditation
09. Generations Will Rize feat Kabaka Pyramid
10. Hypocrisy
11. Free Up You Mind 
12. Ever Rizing Dub

Urmăriţi-ne pentru mai multe albume reggae!

Zona Reggae

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *