Rămas bun Robert – Zekarjah

A vorbi la trecut despre un prieten care ţi-a fost ca un frate, este unul dintre cele mai grele lucruri pe care uneori eşti nevoit să le faci.

Robert, US sau Zekarjah, cum îl mai ştiaţi majoritatea, este şi va fi mereu cu noi. Vineri, 10 martie, acesta a ales un alt drum, probabil mult mai uşor de parcurs.

S-a implicat activ, atât în organizarea One Love Gathering, ca membru Kaya Foundation, dar şi în ducerea la bun sfârşit a multor petreceri şi evenimente, multe dintre ele cu tematică reggae şi dub, Robert regăsindu-se deplin în această cultură. De-a lungul timpului a avut propria emisiune, numită Positive Vibration la Radio Groove On, menţinând aprinsă și în acest fel flacăra culturii reggae.

A fost şi este membru de suflet al familiei Subcarpaţi, Zekarjah dedicându-se acestui proiect, la fel cum o făcea atunci când era vorba de orice lucru în care el credea cu toată fiinţa sa.

În momentul în care am văzut câţi ne-am strâns, pentru a ne lua la revedere de la el, am realizat cât de iubit era de prieteni şi nu numai.

Înmormântarea sa a fost una dintre cele mai frumoase experienţe, dacă o pot numi aşa, la care am luat parte. După slujbă, am format 2 rânduri de coroane de flori, după care am cântat ”Te vom iubi mereu!“. S-au aprins torţe şi la mormântul său au putut fi ascultate şi două dintre piesele sale preferate: ”Jacob Miller – Tenement Yard” şi ”Bob Marley – Three Little Birds”.

Esenţial este mesajul pe care Robert ni l-a transmis prin mama sa şi anume că ”Trebuie să rămânem uniţi” şi că ”Fiecare clipă este unică, bucuraţi-vă de ea la maxim!”.

Așadar, cum ar spune Zekarjah: rămâne de datoria noastră să rămânem uniţi în acel spirit adevărat de ”One Love”, să credem în noi, în forţele proprii şi doar împreună să construim pe mai departe!

Rămas bun prieten drag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *