Reggae Fry-day: Chesarion | Ras T | King Julien @ For Friends Bar, București / 25 Martie

Sâmbătă, pe 25 Martie, ne reîntâlnim la un nou Reggae Fry-day, pentru o petrecere dedicată de această dată mai mult genurilor new roots și dancehall.

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Muzica va fi asigurată de către Chesarion, Ras T și King Julien.

Dansul începe la ora 22.00.
Suport artiști : 10 lei.

Succes!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

CHESARION

Membru fondator Jah Army, membru al crew-ului Blazing Vibez, Chesarion este una dintre cele mai constante prezențe pe scena reggae din țară începând încă din anul 2008. Chiar de la primele sale show-uri s-a remarcat ca o prezență singulară la evenimentele de gen din România, promovând genuri ale muzicii reggae nepromovate înaintea sa și aducănd publicului cei mai fresh artiști atăt pe plan național căt și pe plan internațional.

Nelipsit din lineup-ul marilor serii de evenimente reggae Burn Babylon și Blazing Vibez, Chesarion a urcat atăt pe scenele cluburilor din București, căt și din cele mai mai mari orașe și stațiuni ale României. Seturile sale de reggae și dancehall au putut fi auzite și la majoritatea festivalurilor de profil.

Stilurile de muzică abordate sunt în special nu-roots și dancehall, însă din seturile lui nu lipsesc nici piese roots, early dancehall sau rub-a-dub. Așa că dacă vă place muzica reggae, dacă vă plac party-urile tari, daca vă place sa dansați până dimineața, sigur vă va face plăcere un party cu Chesarion!!

RAS T

Ras T și-a început activitatea muzicală în anul 2010 în București, fiind prezent la majoritatea evenimentelor reggae din acea perioadă. Acesta a fost unul dintre cei mai activi DJ ai scenei reggae și nu numai din România făcând parte din crew-ul Blazing Vibez, dar și din line-up-ul petrecerii cu același titlu. Numele său a apărut pe afișele celor mai importante party-uri de gen desfășurate atât în București cât și în țară.

A împărtit scena cu artiști internaționali precum Ward 21, Dubmatix, Vibronics, Tippa Irie, Psychofreud, Mungo’s Hi Fi, Jah Millitant, Planet Jam, Electrosoul System, Mc James of JahmanGang, G Ras, Asian Dub Foundation, Tony Anthem, dar și cu nume sonore din Romania: DJ Undoo, DJ Dox, DJ Faibo X, DJ Oldskull, Veritasaga, East Roots, Blanoz, Șuie Paparude.

Timp de un an și jumătate a fost rezident la Elephant Pub, unde a mixat in fiecare sâmbătă la petrecerea WE LOVE MUSIC, una dintre cele mai cunoscute din Centrul Vechi, seturile sale conținând o fuziune de stiluri muzicale de la hip-hop și r’n’b până la drum’n’bass, dubstep și trap.

În prezent este rezident la Hangover Club București, unde mixeaza în fiecare vineri la deja celebra petrecere BLOC PARTY. La ora actuala seturile sale muzicale abordeaza în special stilurile hip-hop, r’n’b, reggae, trap sau house.

KING JULIEN 

King Julien este selector de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la majoritatea evenimentelor importante de gen desfășurate pe la noi.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori autohtoni care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *