Reggae Fry-day: ZO & Vapor | Phlo Da Shaolin | King Julien @ For Friends Bar, București / 7 Aprilie

Vineri, pe 7 Aprilie, ne reîntâlnim la un nou Reggae Fry-day, pentru o petrecere cu multe surprize muzicale, condimentată cu doi mc, care va depăși granițele genului reggae. 🙂

Evenimentul se ține la For Friends Bar (strada Sfinților nr 12, București, Central), un loc inedit și magic, altfel decât celalalte localuri de prin capitală.

Muzica va fi asigurată de către ZO & Vapor (Basska), Phlo Da Shaolin și King Julien.

Dansul începe la ora 22.00.
Suport artiști : 10 lei.

Succes!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Line-Up:

ZO & Vapor

Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj-Napoca, după 4 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep, grime & garage rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.

A mixat la festivaluri importante din tarã cum Electric Castle, Untold, Mioritmic, Delahoya, Waha, Sunspot, Creative Fest, Soundcheck Fest, BLaj Alive, Snow Fest și a împãrtit scena sau pupitrul cu Mungo’s Hi Fi, Kaiju, Sukh Knight, Kromestar, Kahn & Flowdan, Adam Prescott, Subcarpați și multi altii.

Vapor aka Vapi aka Vapsi aka Vapian aka Vaporker aka Vaporno aka Vapsian aka Vaporc aka Vap aka Steve aka unul dintre soliștii de la Basska.

PHLO DA SHAOLIN

Producător, DJ, live performer și solist al proiectului Costa del Dub, host al evenimentului Burn Babylon Reggae Heart, ce era organizat săptămânal în clubul Goblin din București, Phlo Da Shaolin nu este un nume străin publicului autohton.

A împărțit scena cu nume precum Dubmatix & Longfingah, El Fata, Radikal Guru, Asian Dub Foundation, pentru a numi doar câțiva. Prezent la nenumărate evenimente atât de profil, cât și din alte zone muzicale, de la butoane la microfon și înapoi, Phlo Da Shaolin este cu siguranță unul dintre cei mai versatili, efervescenți și spectaculoși artiști din zona muzicii reggae de pe la noi.

KING JULIEN 

King Julien este selector de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival, prezent la majoritatea evenimentelor importante de gen desfășurate pe la noi.

Îndrăgostit de toată muzica reggae, King Julien își propune să facă publicul să danseze până la ultima picătură de energie, cu ajutorul seturilor antrenante pe care le propune. King este unul dintre selectori autohtoni care dispun de dubplate-uri și jingle-uri speciale provenite din partea unor artiști consacrați la nivel internațional.

Toate aceste lucruri pot fi verificate cu ajutorul mixurilor sale, numite strategic Reggae Machine. În vara lui 2016 a fost unul dintre câștigătorii concursului de mixuri organizat de către Rototom Sunsplash, prestigios festival reggae european. Creația sa a putut fi ascultată la vremea respectivă pe radioul oficial al evenimentului.

Thank Jah It’s Saturday!

Zona Reggae

sursa: facebook

Urmăriţi-ne pentru mai multe party-uri reggae!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *