Sak Dub I & 2Shanti – Osaka Steppas Vol. 1

Artist: Sak Dub I, 2Shanti
EP: Osaka Steppas Vol. 1
Label: Steppas Records
Catalog No.: AS1617
Data lansării: 31 Martie 2017
Format: Digital | Vinil 12″

La sfârșitul lunii martie, label-ul britanic Steppas Records va lansa un nou EP, primul dintr-o serie menită să exploreze mișcarea dub underground din Japonia.

Primul material, intitulat Osaka Steppas Vol. 1, conține două producții dub instrumentale semnate de către Sak Dub I și 2Shanti, fiecare fiind prezentată în două părți.

Pe piesa Warrior Steppa Style, Sak Dub I realizează o incursiune în genul stepper dub, expunându-și stilul său personal, evoluat în cluburile subterane ale orașului Osaka, un port cunoscut pentru viața de noapte intensă. Inspirat nu doar din sunetele de proveniență jamaicană, ci și din cultura soundsystem europeană și britanică, Sak Dub I și-a format un stil dub brut, fără înflorituri, incandescent și energic.

Producătorul 2Shanti, membru al Cotyledon Soundsystem contribuie cu două versiuni ale piesei sale cu influențe dubstep numite 20Kg, bassul având destulă greutate pentru a pune la încercare chiar și cele mai dure soundsystem-uri.

Discul de vinil vine cu un design colorat inspirat din opera legendarului artist de pictură pe lemn (ukiyo-e) pe nume Hokusai.

Vă invităm să ascultați, mai sus, un set de preview-uri pentru acest EP proaspăt. Audiție plăcută!

TRACKLIST:

01. Sak Dub I - Warrior Steppa Style (Part 1)
02. Sak Dub I - Warrior Steppa Style (Part 2)
03. 2Shanti - 20kg (Part 1)
04. 2Shanti - 20kg (Part 2)

Urmăriţi-ne pentru mai mult dub!AS 1617 [Cover]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *